|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμαζομαι να κανω μια προσπαθεια να καταπολεμησω το fin rot που εχει εκδηλωθει στο ενυδρειο μου.
Εχω κανει θεραπεια με Melafix αλλα ενω φαινεται να εχει καλυτερευσει καπως το πραγμα, δεν ειμαι σιγουρος αν εξαληφθηκε. Στα 85 λιτρα νερου θα βαλω 6 κουταλιες αλατι το ποιο ειναι περιπου 160 γραμμαρια συμφωνα με τις οδηγιες στο Αλάτι (κι "άγιος ο θεός") Παράθεση:
1.Τι λετε εσεις? 2.ειναι σωστη η αναλογια? 3.θα κανει τιποτα το αλατι? 4.Να ανεβασω και θερμοκρασια?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θεραπεια melafix για finrot παραλληλα με λιπανση? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 28-11-05 15:25 |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |
ξεκινησα θεραπεια με χαλκο και... | chrisstam | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 02-08-05 23:49 |
Ειναι αρρωστο(gourami) και θελει θεραπεια? | xrele24 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 24-01-05 20:23 |
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ??? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 14:27 |