|
![]() |
#1 |
ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα έχω μαζέψει από την Πεντέλη κάτι πέτρες που βρήκα για να τις βάλω στο ενυδρείο που φτιάχνω είναι πρασινογκρί με λευκά στίγματα μέσα.
Μαζεμένες από την κορυφή σχεδόν λίγο κάτω από τα ραντάρ. Είχα μαζί μου και υδροχλωρικό για να τις δοκιμάσω και μου έδειξαν ότι δεν είναι ασβεστολιθικές θα έχω πρόβλημα να τις βάλω αντί να πάω να αγοράσω έχουν πλυθεί καλά με πολύ νερό και τρίψιμο με σκληρή βούρτσα και τέλος καλό ξέβγαλμα. Δείτε και φωτογραφίες |
|
Εμφανίσεις: 4627
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω βαλει και εγω πετρες απο πεντελη,απο ντραφι καθως και απο υμηττο..
Απλα τις ξεπλυνα καλα και δεν εκανα κατι περαιτερω...Τι ετοιμαζεις?
|
||||
|
||||
![]()
Φυτεμένο κοινωνικό με κοπαδόψαρα (tetra) γαρίδες διάφορες και κάποια σαλιγκάρια είναι η πρώτη μου απόπειρα και ελπίζω να μην είναι και η τελευταία...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο με το υδροχλωρικό καπου εχω διαβασει οτι δεν ισχυει,μπορει να κανω και λαθος βεβαια...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
¶μα αφρισει είναι σίγουρα ακαταλληλες, αν όμως δεν αφρισουν δεν είναι 100% ασφαλείς. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που έχω κάνει είναι ότι τις έχω βάλει μέσα σε νερό έχω μετρήσει το ph 7,8 και θα το ξαναμετρήσω μετά από δυο ημέρες εάν είναι δεν θα το έχει ανεβάσει;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πετρες στο ενυδρειο | Prince of persia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 19-06-17 00:20 |
Πετρες για ενυδρειο | thanasis76 | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 13 | 19-04-16 08:48 |
Πετρες για ενυδρειο | pulsedia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 26-11-13 21:08 |
κορμοι - πετρες απο τη φυση? | karxarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 12-09-09 20:30 |
ενυδρειο + φυση!!!! | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 23-10-08 22:30 |