|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.
Ειμαι εντελως αρχάριος. Εχω ενα χρυσοψαρο σε ενα Juwel Primo 70 με φιλτρο bioflow one. Μεσα του εχει 2 σφουγγάρια και σφηνωσα και ενα μικρο κουτάκι με ενεργο ανθρακα απο ενα αλλο φιλτρο. Παρατηρώ οτι οταν μια ακαθαρσια αιωρείται στο ενυδρειο, πλησιαζει το φίλτρο και πριν απορροφηθει το "προσπερνά" φτανοντας στο σημειο εξοδου του φιλτρου οπου και απωθειται απο το ρεύμα του νερου στο αλλο ακρο του ενυδρειου. Δεν θα επρεπε να τα ρουφαει ολα? Πρεπει να κανω κάτι? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποτε ενα φιλτρο λειτουργει καλυτερα? | odin79 | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 17 | 24-09-16 21:41 |
ερευνα αγορας Calcium Reactor.πως λειτουργει? | ραφαηλ10 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 22-07-11 06:34 |
πως λειτουργει το εξωτερικο φιλτρο μου..? | Λάζαρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 52 | 02-05-11 14:58 |
Σκουπα βυθου αερα πως λειτουργει.. | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 14-01-11 06:28 |
Πως λειτουργει?? | petros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 10-05-08 10:01 |