|
|
|||
|
|||
![]()
2 πλατάκια μου εμφάνισαν συμπτώματα διάροιας.
Ανεβασα τον θερμαντηρα περιπου 4 βεθμούς (ειχα 26 - 27 βαθμους πριν) και περιμενω. Εντωμεταξυ ταισα βασμενο αρακα ολα τα ψαρακια του ενυδρειου (γκαπυ. μολυ, πλατυ) και πραγματικα τον κατασπαραξαν. Τι αλλο να κάνω? |
|
|||
|
|||
![]()
Μπροστα στα ματια μου εμεινε στην κυριολεξεια ενα γκαπυ στον τοπο! Τεζα!
Ετρωγε ενα κομματακι αρακα που ειχε μεινει , εκατσε στο πλαι και τεζα! Μπορει κανεις να με βοηθησει και να μου δωσει καμια ιδεα? Τι διαολο γινεται? Ετσι πεθαινουν και αρρωσταινουν τα τροπικα? Ετσι μου ερχετε να τα σουταρω και να ξαναβαλω μεσα τα ομορφα χρυσοψαρακια μου που ταλαιπωριουνται στα μικρα ενυδρεια! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreasp : 27-11-05 στις 23:45 |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς όταν λες διάρροια ???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πως το είδες αυτό ??? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Διαβάζοντας εδώ στο gab είδα οτι η περιγραφή της διαροιας ειναι ενα λεπτο σχοινακι που στην ακρη εχει σακουλακια.
Αυτο ακριβως ειδα. |
|
||||
|
||||
![]()
το είδα και εγώ !! μετά αφου σου έκανα το post έψαξα λιγό ...
τελικά αυτά τα ψάρια όλο εκπλήξεις είναι ! |
|
||||
|
||||
![]()
Ανδρέα αν τα ψάρια είναι αγορασμένα και όχι από γένα δικιά σου.......είναι εώς πολύ λογικό.
Αν είναι από αναπαραγωγή σου.....τότε κάτι με δρεπάνι κια μαύρη κουκούλα κόβει βόλτες πάνω από το ενυδρείο σου. Για πες μας ποιά από τις 2 κατηγορίες. ΥΓ ααααααααααα τώρα το είδα, την θερμοκρασία τι την πήγες στον Θεό ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι πληροφοριες υπαρχουν για τα πλατυ? | maiktr | Ζωοτόκα | 2 | 08-11-05 23:15 |
site για πλατυ | rita | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 08-11-05 12:29 |
Χρυσοψαρα με Διαροια... | Artemis | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 10 | 08-05-05 13:39 |