|
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα παρατήρησα την ουρά του αρσενικού σαν να έχει κοπεί πάνω ψηλά. Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται; Οι φωτό δεν ξέρω αν είναι καθαρές. Κρίμα γιατί είναι ο αγαπημένος μιυ
![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι καθαρές οι φωτογραφίες αλλά η ζημιά δε φαίνεται μεγάλη.
Τι άλλα ψαράκια έχει το ενυδρείο; Από διακοσμητικά τι υπάρχει πέρα από τα φυτά; |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα θα επανελθει,αν εχεις και αλλα ψαρια μπορει να το τσιμπισαν στην ουρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω σε 2 δικά μου, εδώ & 3 μηνες.
Μην ανησυχείς, αν έχεις κάτι πλαστικό δες μήπως έχει αιχμηρές ακρες. Δεν θα επανέλθει παντως |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις μονο γκάπυ ;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά δεν έφτιαξε εδώ & μήνες ...δεν τα δυσκολευει σε κατι. Τα άλλα 6 δεν έχουν τίποτα..ούτε τα θηλυκα. ΎΣ Το ενυδρείο όπως & τα ψαράκια τα πήρα προ τριμήνου οπότε ήταν ετσι. |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω γκαπυ 2 πλατύ και ένα κοπάδι νέον τετρα. Έχω ένα πλαστικό βαρέλι και μάλλον αυτό μου την έκανε. Είναι λίγο αιχμηρές οι άκρες του. Το έβγαλα παντως. Την πάτησα δυστυχώς
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε τα νέον. Θέλουν 5-7 ph ενω τα υπολοιπα που εχεις 8-9...
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ, δεν μπορούν να είναι μαζί
|
||||
|
||||
![]()
Το fin rot δηλαδή το να χαλάνε οι ουρές στα ψάρια κι τα πτερύγια οφείλεται σε κακές συνθήκες νερου.
Εσυ πως τα εχεις ; Θερμοκρασία ph μωνια νιτρικά νιτρώδη ; Δύσκολο να το έπαθε απο το βαρελάκι που λες... |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι οι εξής
Ενυδρείο φυτεμένο 60λιτρα Guppy,platy,neon tetra Θερμ: 25 PH:7 KH:10 GH:7 CL2:0 NO2:0 NO3:25 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμπεριφορα αρσενικου μονομαχου | elenadk | Bettas | 39 | 31-05-16 19:30 |
μηπως ειναι αρσενικος; | takis21 | Bettas | 6 | 11-02-11 16:05 |
Αντικοινωνικος αρσενικος ή ΟΧΙ? | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-11-09 01:54 |