|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδες σκεφτομαι να κανω ενα ενυδρειο μονος μιας και εχω απογοητευτει απο την αγορα για να παρω ετοιμο....1.65χ65χ70 ελεγα με κοντρες και 12αρια τζαμα..δυστηχως δεν βρησκω extra clear 12αρι..οποτε εχω 10αρι extra clear με πατο 12αρι που δεν θα ειναι extra clear στα 225 ευρω + φ.π.α. σκεφτομαι και με τρεις κοντρες επανω και στη βαση αλλες τρεις τι λετε θα αντεξει με αυτο το παχος τζαμιου η θα πεσει σφουγγάρισμα?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το 10αρι δεν το εμπιστεύομαι για αυτο το μήκος και υψος, 12αρι σιγουρα
και με κοντρες φυσικά
|
||||
|
||||
![]()
ξεχασα να προσθεσω οτι η τιμη αυτη ειναι με τζαμια ρονταρισμενα τροχισμενα και κοντρες μοναχα τροχισμενες...ευχαριστω
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη faniskriti : 03-03-17 στις 23:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλύτερα no clear παρα σφουγγαρίστρα και γκρίνια
![]() Μη παιζεις με αυτά
|
||||
|
||||
![]()
+1 με τον κ.τακη
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μη νομιζεις πως θα δεις καμια τρελη διαφορα με extra clear τζαμια..Προσφατα κολλησα κι εγω ενυδρειο με απλο τζαμι,κι απ τη στιγμη που καθαρισε εντελως το νερο απ το πρωτο γεμισμα,εχω φοβερη διαυγεια.ποσο πιο clear δηλαδη;;
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χιλια συγνωμη ,ειδα περιοχη κ ειδα κερατσινι οποτε προφανώς επεσε το ματι μου στο δικο σου.
------------------------- Παντως επειδη κανω ερευνα κ εγω,διαπιστωνω τρελες διάφορες στην τιμη .δεν ξερω αν η προέλευση ειναι ο λόγος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΤ : 04-03-17 στις 13:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οκ ευχαριστω παιδες νομιζω οτι κατεληξα παμε ξανα γυρα για τους τζαμαδες για 12αρι τασο νομιζω οτι αυτο τα λεει ολα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ενυδρείο διαστάσεις τζαμιών. | Themis_aqua | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 87 | 31-10-17 19:13 |
Αλλαγή τζαμιών? | gkri | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-01-15 18:54 |
πάχος τζαμιών? | noe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 15-04-09 08:26 |
Τί πάχος τζαμιών για ενυδρείο? | StelMex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 17-02-09 00:19 |
Πάχος τζαμιών. | steve_ier | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 10-02-04 21:33 |