|
||||
|
||||
![]()
Εχω προβλημα με μαυρη χνουδωτη αλγη ο τι κ να κανω κ θελω να σας γραψω τι κ πως μηπως βγαλουμε ακρη.Εχω ενα 30λιτρο που σε εβδομαδιαια βαση αλλαζω το 50% νερο.Λιπασμα ηδη εβαζα το μισο σε δοσολογια.το κοψα τελειως.διοξειδιο δν εχω κ δε θα βαλω,με ειπαν οτι το φως ειναι πολυ.Εχω δυο λεντ λαμπες.μια ντειλαιτ 4βατ με αποδοση 30βατ στα 320 λουμεν και μια κοκκινη 3 βατ με αποδοση 30 βατ με μεγιστη αποδοση φωτεινοτητας(δε γραφει λουμεν)Ηθελα να χω δυο λαμπες.μια ασπρη κ μια ακομη να σπαει η ασπριλα κ ακουσα οτι το κοκκινο βοηθα στα φυτα.Ακουω γνωμες.Παραθετω κ φωτο με μονο την κοκκινη λαμπα για να παρετε ιδεα πώς δειχνει κ να γελασουμε κ λιγο.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για λαμπες | tsoui | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 12-01-14 13:39 |
ερωτηση για λαμπες! | Antopets | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 17-10-13 22:12 |
Ερωτηση για λαμπες | dimitrisfz1 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 27-04-13 18:41 |
Ερωτηση για λαμπες | rastafarian | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 01-07-11 17:04 |
Ερωτηση για λαμπες 2 σε 1 | mikeruless | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-11-10 00:58 |