|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Super τιμή !!!
![]() Γυναίκα, μικρά παιδιά δεν έχεις ε ? Γιά πάρε να μας πεις τα αποτελέσματα !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντίστοιχοι κινέζικοι πωλούνται κι εδώ σε πενταπλάσια τιμή
![]() Πριν βάλεις χέρι στο νερό να τους βγάζεις απ' τη πρίζα. Έναν 300 RS που είχα δοκιμάσει άντεξε κάνα εξάμηνο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μακριά.
Jagger λέω εγώ καλύτερα ![]() (αν και γι αυτούς ακούω παράπονα τελευταία.....μάλλον είναι από τις επενδύσεις της εταιρείας στη Κίνα) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν τους εβαλα για πρωτη φορα, με νερο πολυ κατω απο την επιθυμητη θερμοκρασια, αναβαν σερι και εκλειναν αυτοματα για λιγο. Λεω παει, μαπα το καρπουζι. Τελικα καταλαβα οτι εχουν αυτοματο κοφτη για προστασια απο υπερθερμανση. Οταν τελικως εφτασαν την θερμοκρασια εκει που επρεπε, ολα φυσιολογικα. Για τις αποκλισεις τωρα που τυχον εχουν, δεν με απασχολει γιατι τους εχω κουμπωσει σε stc. Αρνητικο τους το μικρο μηκος καλωδιου. Τα εκοψα και προσθεσα δικο μου καλωδιο. Για να μαθαινω, του τιτανιου τι παραπανω προσφερουν ? Στάλθηκε από το SM-T819 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Σχετικο εν μερει μονο....σορρυ για τη σφηνα:
Πριν 2 μηνες εστησα ένα αμαζονιου και χρησιμοποιησα και παλι τον πρωτο μου θερμαντηρα (θερμοστάτες τους λεγαμε τοτε )..που ειχα αγορασει πριν ακριβως 25 χρονια. Δουλευει ακομη αψογα. Μαρκα...Τhermal. Εχει δουλεψει περιπου 20 χρονια και 5 αποθηκευμένος. Τον βρηκα με το γουγλη....ακριβως αυτος με αυτή τη συσκευασια https://www.google.gr/search?q=therm...QWkCPGDU0uGxM:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμαντηρας | Κυριακος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 05-10-15 23:59 |
θερμαντηρας... | boutas ski | Χρυσόψαρα | 34 | 20-04-13 21:48 |
Θερμαντηρας | Αλεξανδρος Κοντος | Έλεγχος θερμοκρασίας | 4 | 18-11-07 22:36 |