|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα παιδιά ..
![]() προχθές αγόρασα από ένα συνοικιακό pet shop 2 γατοψαράκια αλλά δυστυχώς δεν έχω πληροφορίες για αυτά !! ![]() ![]() μπορεί κάποιος να τα αναγνωρίσει και να μου δώσει πληροφορίες ?? ![]() thaks προκαταβολικά !! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 10-04-07 στις 19:45 |
|
||||
|
||||
![]()
Μα καλα...αυτος που σου τα πουλησε...δεν ηξερε τι ηταν ;
Δεν ηξερε τι πουλαει ;; Αν εχεις ορεξη για ψαξιμο : www.planetcatfish.com |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αμέ ... πως ...
γατοψαράκια zebra !!! κατάλαβες ε ???? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου thanks για το site !!!
ήμουν πολύ τυχερος ... το βρήκα μόλις με την 3η προσπάθεια !! ![]() http://www.planetcatfish.com/cotm/1999_07.php αυτό πρέπει να είναι !!! ![]() και τώρα σας αφήνω ... πάω να παίξω ΛΟΤΤΟ ... έχει και jack pot !!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 16-11-05 στις 09:37 |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου lsourtzo,
Προμηθευσε τους πολλες σκοτεινες κρυψωνες γιατι τα Platydoras costatus οταν αρχισουν να ενηλικιωνονται μπορει να τσακωθουν ασχημα μεταξυ τους για καποια κρυψωνα με αποτελεσμα ακομα και την απωλεια καποιου ψαριου.Εχε επισης υποψη σου οτι φτανουν τα 20 εκατοστα τελικο μεγεθος και οποτε χρειαζονται ενα ενυδρειο τουλαχιστον 1,20μετρα μηκος.
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 17-11-05 στις 11:00 |
|
||||
|
||||
![]()
Thanks Κώστα
Έχω είδη αρκετές κρυψώνες αλλά σύντομα σκοπεύω να μαζέψω πέτρες και να φτιάξω και άλλες … βέβαια τι κρυψώνα μπορεί να είναι αυτή που να χωράει 20 εκατοστά ψάρια !! Πάντως πιστεύω ότι έχω καιρό μέχρι να γίνουν σε αυτό το μέγεθος !! Ε ?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση Είδους | Filippos | Malawi | 7 | 14-10-05 08:14 |
Αναγνώριση είδους [Pterygoplichthys gibbiceps] | Apostolis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 02-02-05 11:27 |
Αναγνώριση είδους [Cryptoheros nigrofasciatus] | gemini_str | Αναγνωρίσεις ειδών | 3 | 11-12-04 00:31 |
Αναγνώριση είδους και φύλλου | koko | Malawi | 8 | 18-09-04 00:38 |