|
![]() |
#1 |
Αρχαριος
![]() Αξιολόγηση:
![]() Χαιρετώ την παρέα.
Έχοντας ξεκινήσει την ενασχόληση με τα ενυδρεία 3 μήνες τώρα...θέλω τα φώτα σας λόγω έλλειψης γνώσεων στη πανίδα.... Αφού λοιπόν το ένα ενυδρείο 1.00*0.4*0.45 φιλοξενεί χρυσόψαρα 3. Το άλλο 0.45*0.3*0.45 φιλοξενεί έναν μονομάχο. Πρόσφατα αγοράστηκαν άλλα τρία ενυδρεία Το ενα 60*30*30 54λιτρα Το σλλο 1.20*45*60 300λιτρα. Το αλλο 30*30*30 Θα ήθελα να μου πείτε τις προτάσεις σας σχετικά με την πανιδα και χλωριδα σε κάθε ένα από αυτά. Δεδομένου του μικρού χρόνου ενασχόλησης...θαθελα να ναι γλυκού νερού μέχρι να αποκτησω εμπειρία. Αν μπορούσα να εκφερω προσωπική επιθυμία...μου αρέσουν κιχλίδες πιρανχας αλλά δεν έχω εις γνώση ποικιλία ειδών. Παρακαλώ πολύ για τις προτάσεις σας.. |
|
Εμφανίσεις: 6530
|
|
||||
|
||||
![]()
βλέπω μπήκες δυναμικά στο άθλημα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναί φίλε μου....μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η φροντίδα...
Έχεις να μου προτείνεις κάποια σκέψη? |
|
||||
|
||||
![]()
στο 300λιτρο μπορεις να βαλεις πολλα ειδη...
κιχλιδες , τι κιχλιδες σ αρεσουν? πες λιγο παραμετρους , θα ναι βρυσης,θα επεξεργαζεσαι ,τι σκεφτεσαι να κανεις κλπ... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το νερό θα είναι βρύσης και θα υο επεξεργαζομσι για να το φερω εκει που πρεπει...θα ήθελα να μου προτείνετε ένα συνολικό πλάνο στο τι να κάνω...μισς και όπως ανέφερα δεν έχω γνώσεις ακόμα...μου αρέσουν τα επιθετικά ψάρια... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες. Επιθετικά ψάρια στα λίτρα αυτά δε θα έβαζα. Αν σου αρέσουν τα χρώματα μπορείς να πας σε αφρικανικές κιχλίδες της λίμνης Malawi που έχουν πολύ ωραίο χαρακτήρα και θα δεις όμορφα ψάρια.....μιλάω για το 300λιτρο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για επιθετικά ψάρια δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν έχω ασχοληθεί (δεν μου αρέσουν κιόλας) το 30*30*30 άνετα μπορεί να γίνει ένα ωραίο φυτεμένο με γαριδουλες,για το 60*30*30 ένα αντίστοιχο εγώ το έχω φτιάξει με rainbowfish,όλα είναι ανάλογα με τα γούστα του καθενός |
|
||||
|
||||
![]()
Δυο παρατηρήσεις/προτάσεις :
- με εμπειρία μόλις 3 μηνών πως θα διαχειριστείς 5 ενυδρεία? Πριν πάρεις οποιοδήποτε ψάρι μελέτησε τις ανάγκες του και συζήτησε το εδώ. Δες τις παρουσιάσεις ενυδρείων και πάρε ιδέες. -δεν υπάρχουν επιθετικά ψάρια. Επιθετικός μπορεί πχ να είναι ένας άνθρωπος αλλά δεν έχω δει ψάρι να επιτίθεται χωρίς λόγο σε κάποιο άλλο. Απλά το κάθε είδος απαιτεί συγκεκριμένο χώρο/λίτρα/περιοχή και κατάλληλους συγκάτοικους. |
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλε προφανώς εννοεί θηρευτές.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχαριος | tsoubas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 09-05-15 10:13 |
αρχαριος | Giorgio st | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 17-04-13 16:33 |
Αρχαριος! | AnthonyT. | Χρυσόψαρα | 6 | 19-03-13 19:25 |
Αρχαριος | Ψαρακας | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 03-03-13 02:05 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |