|
|
|||
|
|||
![]()
Ένα από τα πιο δύσκολα παράσιτα κατά τη γνώμη μου.
Ακόμη δεν βρήκα φάρμακο να τα σκοτώνει. Σε επικοινωνία με την εταιρεία esha μου στείλανε ένα νέο προϊόν που ακόμη δε βγήκε σε κυκλοφορία, μου είπαν ότι κάνει για αυτή τη δουλειά.... ελπίζω να κάνει. Μέχρι τότε...... Χειρουργείο. Ένα μικρό δοχείο. 2 σταγόνες γαριφαλελαιο σε ένα λίτρο νερό. Μετά από ώρα το ψαράκι ήταν αναισθητο. Με ένα τσιμπιδακι αφαίρεσα το σκουλικι. Επιστροφή στο ενυδρείο.... 20 λεπτά αργότερα όλα καλά... Καλό θα ήταν πιστεύω κ λιγο αλάτι...
|
|||
|
|||
![]()
....
|
|||
|
|||
![]()
.... .
|
|||
|
|||
![]()
.. ..
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασες πανακουρ?
χωρις ναρκωση δεν μπορουσες να τα βγαλεις? χτυπιοταν? προσεχε μην αφησεις το κεφαλι μεσα , πιαστο απ την ριζα |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλημερα και απο εμένα .
Το καταλληλότερο φάρμακο είναι το diflubenzuron (κυκλοφορεί ως Dimilin-X, JBL Aradol plus, Anchors away κ.ά) Δεν χρειαζόταν νάρκωση βρε Σταυρο .... όταν τα αφαιρείς, αν δεν βάλεις τοπικά με μια μπατονέτα κάποιο φάρμακο είναι σαν να μην έχεις κάνει τίποτα ![]() Κάτσε να το δεί και ο Κώστας να σου πεί .
|
||||
|
||||
![]()
Έχω χρησιμοποιήσει esha 2000 σε χρυσόψαρα με ψείρα argulus, συγγενικό είδος του αγκυροσκωληκα , με μεγάλη επιτυχία.
Στάλθηκε από το ενυδρείο μου χρησιμοποιώντας μυστηριώδη πλάσματα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεσιμο Taxiphyllum sp. (Anchor Moss) | Konstantin79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 05-03-11 17:08 |
worm | neki1986 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-02-08 23:23 |
Anchor worm SOOOOSSSSS! | Alusa | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 23 | 18-01-08 17:30 |