|
|||
|
|||
Salifert NH3 test
Καλησπερα παιδια προχτες παρελαβα το τεστ της αμμωνιας και εκανα την μετρηση ακολουθωντας τις οδηγιες και το τεστ δεν πηρε καποιο χρωμα εμεινε διαφανο...επειδη με εχει μπερδεψει κιολας η χρωματιστη καρτελα που δειχνει την ποσοτητα της αμμωνιας ...τι τρεχει? παραθετω και μερικες φωτογραφιες..
|
|
||||
|
||||
Απ΄ οτι βλεπω οταν δεν εχεις αμμωνια η καρτελα δεν εχει χρωμα στο
κατω απο 0,25.
|
|||
|
|||
Και εγω αυτό υπεθεσα όμως ειπε ότι επειδή δεν εχει χρωμα η καρτελα και είναι ασπρη θα επρεπε να είναι και το τεστ ασπρο...
|
|
||||
|
||||
Οχι ασπρο βρε...
Δεν πηρε χρωμα , δεν εχεις αμμωνια |
|
|||
|
|||
Ααα καταλαβαα απλως ηθελα να ειμαι σιγουρος γιατι αυτή την βδομαδα υπολογιζω πως θα βαλω ψαριαα ,τελος παντων ευχαριστω για την βοηθειαα
|
|
||||
|
||||
Με πιο τρόπο στρώνεις το ενυδρείο ;
Με τροφή ; με αμμωνία ; με άλλο τρόπο ;
|
|||
|
|||
Το ενυδρείο το έστρωσα με τροφή σε τούλι
|
|
||||
|
||||
Πόσο καιρό το έστρωσες ;
Στην αρχή μέτραγες αμμωνία ; Εχεις μετρήσεις νιτρώδη και νιτρικά ; Μέχρι να βάλεις ψάρια να βάζεις συνέχεια τροφή και να μη μηδενίζει η αμμωνία
|
||||
|
||||
κανε και τεστ no2 και no3 , να βεβαιωθεις για το ποτε θα βαλεις ψαρια.
και λιγα στην αρχη , με ελαφρυ ταισμα |
|
|||
|
|||
Βασικα ακου να δεις για να σου εξηγήσω την κατάσταση... άλλαξα ψαροσυνθεση και ξαναεστησα το ενυδρείο από την αρχή. .το ενα απο τα φίλτρα το είχα σε μια λεκάνη με νερό ενυδρείου και έτρεχε κανονικά έχοντας τροφή με τούλι για να διατηρηθεί η βιολογία.. το άλλο φίλτρο τρέχει με ελαφροπετρα μέσα και τροφή σε τούλι εδώ και 2 βδομάδες...νιτρώδη έχω επίσης 0 και νιτρικά 5 λόγο της ύπαρξης φυτών
|
|
||||
|
||||
οκ, αρα εισαι κομπλε!
|
|
|||
|
|||
Έτσι πιστεύω και εγώ...Τώρα να κάνω μια ψηλό άκυρη ερώτηση..να κάνω μια μικρή παρουσίαση του ενυδρείου ή να περιμένω μέχρι να βάλω ψάρια?
|
|
||||
|
||||
κανε βρε.. κι οταν βαλεις και ψαρια , ανανεωνεις με καινουργιες φωτο
|
|
|||
|
|||
Ενταξει!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
test salifert | vasilhs | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-04-14 11:29 |
οδηγιες για kh test της salifert! | Tsipourinos | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 7 | 15-03-13 00:33 |
Test της Salifert | akisG | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 08-01-09 08:49 |
Test Salifert | Satriani | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 9 | 30-10-08 18:49 |
Salifert Test NO3, PO4 | kostasthess_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-10-08 14:19 |