|
![]() |
#1 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ 50L
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας!!! Έχω ένα ενυδρείο 50lt (όχι καθαρά) το οποίο θα είναι η πρώτη επαφή με ψάρια και ενυδρεία. Από ψάρια δεν έχω αποφασίσει ακόμα για γκαπι η νεον σκέπτομαι.
Έχω διαβάσει αρκετά θα προσπαθήσω να κάνω κάτι σωστό από την αρχή. Για αρχή έχω ένα εσωτερικό φίλτρο eheim 2006 180l/h. Για αργότερα σκέπτομαι ένα sump εξωτερικό. Αρχικά θα πρέπει να βρω μπόλι για αυτό όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει εδώ είμαι. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί όπως είπα είμαι αρχάριος και θα ξανά χρειαστώ σίγουρα βοήθεια πιστεύω. ![]() |
|
Εμφανίσεις: 3466
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
(βάλε και μια αγγελία για μπόλι-για να το δουν περισσότεροι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για ΝΕΟΝ θα έλεγα πως είναι μικρο το ενυδρείο, θέλουν κάποιο μήκος για να κολυμπάνε. Με ένα χαρέμι γκαπυ θα εισαι καλα, υπολογισε πως θα πρέπει να χαρίζεις μετα από τις γέννες που θα έχεις.
Για το φίλτρο που έχεις, θα ήταν καλύτερα να έκοβες το σφουγγάρι και να έβαζες στη θέση του βιολογικό υλικο, μίνι σιποραχ ή ελαφρόπετρα ή το μπολι που θα σου δώσουν. Μπόλι αν δεν βρεις κοντα σου και σε βολευει Κερατσίνι , έλα να σου δώσω ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, αν δεν βρεθεί κάποιος κοντά μου θα επικοινωνήσω μαζί για το μπόλι.
------------------------- Έχω πάρει από το supermarket υδροχλωρικό οξύ 10-15% (το γνωστό ακουαφόρτε) για να δοκιμάσω κάποιες πέτρες. Όσες πέτρες έχω δοκιμάσει αφρίζουν όλες ( έχω δοκιμάσει αρκετές διαφορετικές) έκανα και μια τελευταία προσπάθεια στο χαλίκι το οποίο αγοράστηκε από pet shop για να χρησιμοποιηθεί ως βυθός το οποίο αφρίζει και αυτό!! Μήπως έχω καταλάβει κάτι λάθος ή μήπως κάνω κάτι λάθος?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη slowotion : 16-11-15 στις 15:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα τα εχεις καταλάβει
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαριος | Ψαρακας | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 03-03-13 02:05 |
αρχαριος | ceclor | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 07-09-10 19:49 |
Αρχαριος | On_Klik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 09-10-09 13:34 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |