|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και απο μένα παιδιά.
Νέος στην ομάδα αλλα παλιότερα είχα ξανά ασχοληθεί με το Ενυδρειο με πιο "ερασιτεχνικό" στυλ με ζοωτοκα. Το σημερινό Ενυδρειο τρέχει ενα μήνα Με 2 εξωτερικά φίλτρα 2217 Ενα θερμοστάτη 300wat Και μετρήσεις νερού Ph 6.6 Gh 4.0 Kh 4.0 No2 0.0 No3 2mg/l Nh3 0.0 Nh4 0.0 Φυτεμένο χρήση co2 συνεχόμενη Χρήση α/ο σε αλλαγές και προετοιμασία νερού Προορίζεται για δίσκους Ειναι το πρώτο μου post όποτε θα με συγχωρέσεται για τυχόν λάθη ή παραληψης |
|
|||
|
|||
![]()
Σιγά σιγά θα ανέβουν και φωτο
Ενδεικτικά καποια απο τα Cory που εχω μεσα |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τον και καλή διαμονή!
Για κάποιο λόγο οι φωτο είναι ανάποδα (στραμπούληξα το σβέρκο μου ![]() (ελπίζω να αντέχεις σε σχόλια έμπειρων δισκάδων - φτου φτου μακριά από 'μας ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου τις βγάζει ετσι ενώ αρχικά πριν τις ανεβάσω φενονται σωστα
![]() Φυσικά και θελω τα σχόλια και γενικότερα τα φώτα όλων ετσι ώστε να αποφύγω λάθη αλλα και να βελτιώσω οτι μπορώ για να εχουν τα ψάρια μου τις καλύτερες συνθήκες ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο φαίνεται το ενυδρείο σου (όσο μπορώ να δω ανάποδα
![]() ![]() ![]() Καλή αρχή !!!
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολυ
Όσο για τις φωτο θα διορθωθεί αμεσα ![]() Θα ήθελα οι "δισκαδες" να μου πούνε καποια πράγματα που να προσέξω ή να αλλάξω στο Ενυδρειο ετσι ώστε να μπούμε τα δισκάκια σε όσο καλύτερες συνθήκες γίνεται ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος πρώτο ενυδρείο 60 λίτρα-παρουσίαση –απορίες! | Themis_aqua | Αρχάριοι γλυκού νερού | 79 | 21-05-16 10:42 |
Αρχάριος με 25 λίτρα ενυδρείο | manolistone | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-12-12 22:15 |
Αρχάριος με 100*46*73(250 λίτρα) | prokogri | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-10-09 08:42 |
Αρχάριος 30 λίτρα (ξανά) | goazila | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 09-06-09 22:21 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |