|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας εχω το παρκατω ενυδρειο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=86755
Εχω συνδεδεμενο τον eliwell ic915 και χθες παρατηρησα οτι δεν μου εκλεινε τα ανεμιστηριακα. Ενω δινει εντολη να ανοιξουν δεν δινει εντολη να κλεισουν μολις κατεβασουν την θερμοκρασια. Τι μπορει να φταιει? Ο κοντρολερ λειτουργει χρονια στο ενυδρειο |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεις να μας πεις καποια πραγματακια?
1.Τι θερμοκρασια εχει ο χωρος 2.τι θερμοκρασια εχει το ενυδρειο 3.Σε ποια θερμοκρασια ειναι ρυθμισμενος ο κοντρολλες (ακριβως) 4.Με ποση αποκλιση στο ανοιγμα/κλεισιμο (ακριβως) μια καλη αποκλιση ειναι το 0,3 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
2. Το ενυδρειο τωρα το καλοκαιρι θα εφτανε και τους 30+ αν δεν ειχα κοντρολερ 3. ο κοντρολερ ειναι ρυθμισμενος στους 27 ακριβως 4. η αποκλιση ειναι 0,3 δηλαδη στους 27,3 ξεκιναει να δουλευει αλλα χθες εφτασε στους 26,5 και συνεχιζαν να δουλευουν. Αυτο που παρατηρησα χθες ειναι οτι οταν φτασει 27,3 δινει εντολη να ανοιξουν αλλα οταν παει στους 27 δεν δινει εντολη να κλεισουν. τον κοντρολερ τον εχω αρκετα χρονια που λειτουργει |
|
|||
|
|||
![]()
Αφου ειναι ρυθμισμενος σωστα (ειπα μηπως ειχε πειραχτει η ρυθμηση καταλαθος) και αφου δειχνει και σωστα την θερμοκρασια στην οθονη ( δεν ειναι ουτε ο αισθητηρας) τοτε μαλλον εχει χαλασει καποιο ρελεδακι εσωτερικα,νομιζω θες αλλο κοντρολερ αλλα περιμενε να απαντησει και καποιος αλλος μηπως κανω λαθος.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν εχεις καποιο ηλεκτρονικο που μπορει να το κανει και να συφμερει φυσικα,αλλαζει.Μονος σου δυσκολα αν δεν εχεις σταθμο κολλησης,με απλο κολητηρι δεν γινεται.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα κ εντελώς ξαφνικά χωρίς να πειράξω κατι δουλευει κανονικα ο κοντρόλερ . Ακουγεται και το κλικ όταν ανάβουν τα ανεμιστηράκια και όταν κατέβει η θερμοκρασία κλείνουν !!! Θα το παρακολουθήσω και βλέπουμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη ειμαι ψυκτικος και τα χρησιμοποιω χρονια τα eliwell απλα που και που κολλανε και πρεπει να το βγαζεις απ την πριζα. Μη φοβασαι συμβαινει σπανια κι εγω eliwell εχω μη το πεταξεις τσαμπα. Καλο ειναι οι κοντρολερ κι οχι μονο της eliwell να καβουν ενα restart μια φορα το μηνα, θα παρατηρησετε ακομα και μικρη διαφορα στη θερμοκρασια βγαζοντας το και βαζοντας το ξανα στο ρευμα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με eliwell? | kostas78 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 15-11-12 12:36 |
HELP... για Eliwell IC 915/C | ARIS1983 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 08-12-10 14:57 |
sos eliwell 902 | easy67 | Έλεγχος θερμοκρασίας | 3 | 16-08-10 01:05 |
Eliwell -προβλημα | SOCRATIS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-02-08 11:51 |