|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα!
Σημερα το πρωι, κανοντας τον καθημερινο ελενχο, παρατηρησα σαν αυγα στην γωνια του ενυδρειου. Εν τελη ηταν μικρες φυσαλιδες co2. Οταν σηκωσα λιγο πιο πανω το spraybar του φιλτρου, μπας και διαλυοντουσαν, απλωθηκαν κατα μηκος της επιφανειας. Δεν εχω δει καποια αλλαγη στη συμπεριφορα των ψαριων μου ολο το πρωι. Τι μπορει να ευθυνετε και πως αντιμετωπιζετε; |
|
||||
|
||||
![]()
τι ψαρια εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
Φυσαλίδες στο γλυκό νερό συνήθως δημιουργούνται όταν υπάρχει και κάτι άλλο στο νερό, όπως πολύ αντιχλώριο ή ακόμα και οργανικοί ρύποι. Αυτές οι φυσαλίδες δεν είναι απαραίτητο να είναι CO2 , μπορεί να είναι και οξυγόνο ή ατμοσφαιρικός αέρας.
Έχεις έντονη ανατάραξη ή αεραντλία ; Co2 έχεις ; και τι ; Μπουκάλα ή DIY όπως ζάχαρη και μαγιά ;
|
|||
|
|||
![]()
Αρλεκινους εχω
Αναταραξη στην επιφανεια κανονικα Diy το co2 μου. Χημικα δε παιζει να ναι μιας και τοσες μερες δεν ειχα καποιο προβλημα. Το μονο που εχει πεσει ειναι αντιχλωριο. Να αρχισω να ανησυχω;; |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω πως πρέπει να ανησυχείς, παρομοιο θέμα είχα και εγω με το DIY CO2 όταν είχα, εκτος από CO2 μπαίνουν στο νερό και άλλα , όπως οινόπνευμα που παράγεται με τη ζύμωση αλλά και διάφορα άλλα αερια, δεν έχω ακούσει να έχει υπάρξει προβλημα
|
|||
|
|||
![]()
Μακαρι να μεινει στο αισθητικο κομματι το προβλημα και να μην δημιουργησει περετερο θεμα.
Θα προστεσω σε λιγο και δευτερο μπουκαλι να δω τι θα γινει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιφανεια με φυσαλιδες | johnyfy | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 22-04-11 21:17 |
φυσαλιδες στην επιφανεια | giannisqq | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-01-10 18:22 |
φλας στην επιφανεια | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 30-01-09 17:46 |
φυσαλιδες-επιφανεια ενυδρειου | casperon | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 23-11-07 10:42 |
SOS (Λαδια στην επιφανεια) | GP250381 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 10-01-07 07:39 |