|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα,
Είμαι νέος στην ενυδρειοφιλία έχω ένα 70Λ (Haquoss Evolution Eco Led 76) με ένα χρυσόψαρο (Comet) με ένα φίλτρο της haquoss που είχε μαζί του το ενυδρείο. Από φυτά έχω 1) Annubias Nana 2) Anubias barteri var. barteri 3) Anubias barteri var. nana 4) Cabomba caroliniana Το ενυδρείο στρώθηκε και οι μετρήσεις μου είναι φυσιολογικές. Δεν έχω υπόστρωμα, έχω χαλίκι ψιλό ενυδρειακό αρκετό για να ασχολείται το χρυσόψαρο (περίπου 2-3 δάχτυλα πάχος) Επειδή το εσωτερικό φίλτρο του ενυδρείου είναι μεγάλο και κλέβει λίτρα περιμένω ένα εξωτερικό φίλτρο της Sera όπως και τα παρακάτω φυτά: 1) Bacopa Monieri 2) Lysimachia Nummularia 3) Echinodorus Parviflorus 4) Microsorum Pteropus (όπως οι anoubies δενονται σε ξύλο ή πέτρα) Επειδή από ότι διάβασα σε διάφορα ξενόγλωσσα site λένε ότι δεν απαιτούν υπόστρωμα και ότι οι απαιτήσεις τους είναι από χαμηλές έως μέτριες: Θα ήθελα να ρωτήσω πως φυτεύω αυτά που περιμένω ειδικα τη Bacopa, τη Lysimachia και το Echinodorus. Επίσης επειδή αυτά έρχονται στο γλαστράκι με τον υαλοβάμβακα αυτός κατά τη μεταφύτευση στο ενυδρείο μου αφαιρείται ή φυτεύω όπως είναι το γλαστράκι μέσα στο υπόστρωμα μου. Επίσης αν κατά τη γνώμη σας χρειάζεται μια εβδομαδιαία λίπανση ή παροχή CO2 Σας ευχαριστώ πολύ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κλαδέματα από τις ανούμπιεσ φυτεύονται; | xristosss | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-05-11 21:56 |