|
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τα σκαλάρια μου κατάφεραν να κρατήσουν χωρίς να χαλάσουν τα αυγά τους και τώρα έχουμε περίπου 50 μωρά πάνω σε ένα φύλο anubias. Αυτά κάθονται προσκολλημένα επάνω στο φύλο ενώ έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί σαν ψαράκια. Οι γονείς ειναι πολύ επιθετικοι μετα αλλα ψαρια του ενυδρειου και προσεχουν τα μωρα παρα πολύ. Μηπως ξερει κανεις ποτε θα αποκολληθουν απο το φυλο ωστε να κάνουν βολτες μονα τους;
Απο τη γέννα εχουν περάσει 8 μέρες.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή μονο με artemia; πρεπει να καλιεργήσω artemia τωρα; κατι πιο απλό δεν υπάρχει;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ακομα κ τις ετοιμες αρτεμιες για μωρα δυσκολα θα τις φανε εγω οσες φορες δοκιμασα μονο με ζωντανες εφαγαν τπτ αλλο υπολογιζε 2 αρτεμιαστρες μη σου πω 3 τωρα που ειναι χειμωνας κ αργουν λιγο παραπανω να βγουνε ------------------------- δυσκολα θα προλαβεις αυτη τη γεννα προετοιμασου για την επομενη αλλα αν θες να εχεις καλο ποσοστο εχει αρκετη φασαρια τουλαχιστον για ενα μηνα. αν ψαξεις θα βρεις πολλα θεματα να διαβασεις Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη storm15476 : 21-11-14 στις 21:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αδερφε σε τι θερμοκρασια τα εχεις τα σκαλαρια;
|
|
||||
|
||||
![]()
Χίλια συγνώμη για τη διακοπή της συζήτηδης που εγώ ανοιξα.
Πάντως σήμερα έχω να πω ότι τα ψαρακια στις 22 του μηνος αρχισαν να κολυμπάνε και ήταν περίπου 55÷60. Φενόντουσαν υγειέστατα. Καθε μέρα όμως ηταν και λιγότερα εως ότου σήμερα δεν είδα κανένα. Όλες τις μέρες τα τάιζα με μία πούδρα για νεογνά της Sera . Θερμοκρασία 26βαθμοί. Τι μπορει να συνέβει; ------------------------- ------------------------- Βιντεο με τα νεογνά. ------------------------- Αυτο ειναι βιντεο με τα νεογνά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νοτιοαμερικάνος : 27-11-14 στις 19:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οσον αφορα την τροφη:
ακομη κι αν δεις να τσιμπανε την τυποποιημενη τροφη δε νομιζω να δεις τις κοιλίτσες γεματες. Η αρτεμια αν θελεις καλα αποτελέσματα είναι μονόδρομος οπως σου ειπαν και παραπανω. από την άλλη: Παράθεση:
όπως και να εχει, αν δε θελεις να αναστατώνεις το ενυδρειο σου και να απομακρύνεις τα υπολοιπα ψαρια αφήνοντας μονο τους γονεις...τοτε στησε ένα ενυδρειακι-μαιευτηριο για να μεταφερεις το γονο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έκτη γέννα με σκαλάρια και τίποτα!!! | Νοτιοαμερικάνος | Αμαζόνιος και περίχωρα | 26 | 20-09-13 14:30 |
Γέννα σκαλάρια! Απορίες!!! | Immortal | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 30-12-12 12:36 |
Πρωτη γέννα σκαλάρια!!Αποτυχια.... | dimitrisemm | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 02-09-10 16:24 |
Γέννα Σκαλάρια! | Xapns | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 44 | 05-05-10 08:31 |
Γέννα Σκαλάρια...Βοήθεια!!!! | *claire* | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-09 09:46 |