|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα..ηθελα να ρωτησω τι ειναι αυτες οι ασπρες τελειες πανω στο ξυλο.μεσα στο ενυδριο εχω γκαπυ,μολυ,πλατυ και apple snails μαζι με λιγες γαριδες red cherry.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω και νεον αλλα επειδη εκανε photobombing δεν το γραψα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε φαινεται πολυ καλα στη φωτο, αλλα μαλλον για αυγα μου κανουν. Τι αλλο εχεις περα απο neon tetras στο ενυδρειο? Μηπως σαλιγκαρια nerite?
|
||||
|
||||
![]()
απο σαλιγκαρια εχω πεντε apple και 2 zebra snails.kai απο ψαρια εχω δυο μολλυ μπαλουν , δυο πλατυ ,7γκαπυ,7 νεον
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι αυγά από τα zebra snails.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι πιστευω και εγω. Να ξερεις δεν εκκολαπτονται, θα τα βλεπεις εκει μονιμα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεν ενοχλούν αισθητικά άφησέ τα. |
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε και τα νέον όμως κάποια στιγμή, ταλαιπωρούνται, θέλουν μαλακό και όξινο νερό
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως καποια πραγματα αλλαζουν ακομα και στο dna και αυτο γιατι ααυτα τα ειδη ανπαραγονται πολυ και σε λαθος συνθηκες πραγμα που κανει τις επομενες γενεες ανθεκτικες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με συγχωρείς φίλε μου, αλλά το DNA κάνει χιλιάδες χρόνια να προσαρμοστεί και όχι σε μερικά χρόνια που ξεκινήσαμε εμείς να βάζουμε αυτά τα ζωντανά στα ενυδρεία μας όπως μας βολεύει
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα ειναι πιο ανθεκτικα. Αυτο, ομως, δε σημαινει οτι ζουν και καλυτερα ετσι. Και εσυ ανθεκτικος εχεις γινει στα φυτοφαρμακα που εχουν τα λαχανικα που τρως, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι το καλυτερο για τον οργανισμο σου.
Εγω επιμενω στην αποψη οτι ο σωστος τροπος δεν πρεπει απλα να λεγεται, αλλα να τονιζεται συνεχως. Και οποιος θελει και εχει διαθεση να προσφερει το καλυτερο στα ψαρακια του, τον ακολουθει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με αυτη τη λογική θα βάζουμε ο καθένας οτι ψαρι θέλει σε οτι παραμέτρους και λιτρα του κατέβει. Εμένα πάντως αυτό που με τραβάει στο χόμπι ειναι η προσπάθεια για μίμηση της φύσης.
|
||||
|
||||
![]()
Και μενα με συγχωρεις τακη αλλα η ταχυτητα εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απ την αναπαραγωγη οπως πχ οι κατσαριδες που σε λιγο ετσι οπως πανε θα γινουν σιδερενιες.γενικα οταν ενα ειδος πεθαινει συνεχως για να επιβιωσει μπορει να αλλαξει πολλα
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ, αλλά και αυτό θέλει πάλι χιλιάδες χρόνια, δεν είναι τόσο απλές αυτες οι διαδικασίες. Γιατί με το ίδιο σκεπτικό θα είχαμε αρχίσει και εμείς οι άνθρωποι να είμαστε ανθεκτικοί στις νέες συνθήκες διαβίωσης, πχ να αντέχουμε την ατμοσφαιρική ρύπανση ή θα βάζαμε τα παιδιά μας να καπνίζουν από μωρά γιατι ο οργανισμός μας έγινε ανθεκτικός στο καπνό.
|
||||
|
||||
![]()
Ο καθενας φιλε Darko κανει τις επιλογες του.τα παιδια επισημαινουν το σωστο χωρις αυτο να σημαινει οτι σε υποχρεωνει κανεις για κατι.ουτε εχεις να αποδειξεις τιποτα.το αν τα ψαρια ειναι καλα και ευτυχισμενα θα στο δειξουν με την γενικη συμπεριφορα τους.
Εγω δεν θα σταθω στις διαφορετικες συνθηκες διαβιωσης γιατι ακομα κι αν ηταν ιδιες,παλι δεν θα ειμουν συμφωνος να κρατησω μαζι ψαρια που ζουν χιλιαδες χιλιομετρα μακρια.κι αυτο γιατι απλα η φυση το επελεξε. Συμβουλη μου ειναι οτι οσο πιο βιοτοπικο καταφερεις ενα ενυδρειο,τοσο πιο πολυ θα το χαρεις!!εσυ επιλεγεις. Νομιζω ειμαστε οφ τοπικ.ας τα πουμε αφου κανεις παρουσιαση.. |
|
||||
|
||||
![]()
Εμεισ μαλλον γινομαστε πιο ευαισθητοι!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το οτι μαλλον αντεχουν και ειναι καλα το λεω επειδη γεννησαν και υπεθεσα οτι για να γινει αυτο εχουν καλες συνθηκες.τωρα οσο γιαβτο βαθος χρονου αυτο εξαρταται απ την προσαρμοστικοτητα του ειδους.σου προτεινωνα διαβασεις το Σμηνος. Το οτι η ταχυτητα εξαρταται απ την αναπαραγωγη σημαινει οπως στα μικροβια που αναπαραγονται ανα εκατομμυρια και μεταλλασονται συνεχως.δες ιος η1ν1 εχει αλλαξει ηδη δεκαπεντε φορες...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κοίτα φίλε μου, εμείς δεν έχουμε κάποιο συμφέρον που στα λέμε, σου λέμε ότι έχουμε μάθει ή έστω ότι έχουμε ακούσει, και δεν τα λέμε για να βρισκόμαστε σε κουβέντα και σε φιλοσοφικές συζητήσεις για την εξέλιξη των ειδών, Δαρβίνοι δεν έχουμε γίνει ακόμα, υπάρχουν άλλοι που έχουν ασχοληθεί διεξοδικά με αυτά τα θέματα. Και φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να μας ακούς, μπορείς να κάνεις αυτό που θες, προχώρα λοιπόν έτσι. Καλή συνέχεια από εμένα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Απάντηση σε αυτό που ρώτησα... για τις κατσαρίδες... ΔΕΝ έγραψες... έχεις; 3. Προσωπικά... θεωρώ ότι έχεις μπερδέψει... κάποια πράγματα.- |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ειναι αυτα πανω το βραχακι?? | Tsipourinos | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 62 | 29-01-13 16:50 |
Μουχλα πανω σε ξυλο | pinacolada | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 29-05-12 18:00 |
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΥΤΟ | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 20-09-10 12:22 |
Παρασιτα πανω σε ξυλο?? | markos6888 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 15-03-09 03:06 |
anoubia nana πανω σε ξυλο | Mitsos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 20-10-06 13:19 |