|
|
|||
|
|||
![]()
Αρχηκα να ευχαριστησω παρα πολυ την Αντζη για τα υπεροχα ψαρακια που μου εδωσε και κατα δευτερον να ζητησω συγνωμη στα παιδια που δεν απαντησα στα ΠΜ τους σχετικα με την αγγελια που ειχα βαλει που χαριζα τα ψαρια μου αλλα τα πμ που ειχα ηταν απειρα και δεν μπορουσα να απαντησω σε ολους.
Πληροφορίες Διαστάσεις:1m x 0.40 x 0.55 (μ π υ) Όγκος:220lt καθαρα 200 Κατηγορία:tanganyika Φυτά:1 nubia Ψάρια / ¶λλα είδη:10 multies (Neolamprologus multifasciatus http://www.seriouslyfish.com/species...ltifasciatus/) προς το παρων σκεφτομαι να βαλω και ενα κοπαδι απο brichardi Διακοσμητικά υλικά:πετρες απο τον Υμηττο (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: D.I.Y απο τσιμεντομενο φελιζολ Φωτισμός:2 λαμπες Τ8 Διάρκεια φωτισμού:7 ωρες Φιλτράρισμα:eheim 2215 Θερμοστάτης:ναι Λίπανση:οχι Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:8 Γενική σκληρότητα (GH):13 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):11 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:1 φορα την εβδομαδα το 30% Θερμοκρασία:24-25 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aψογος!
να σου ζησουν! ![]() Ασε τα brichardi, βαλε αργοτερα ενα ζευγος juli .. αλλα θα αλλαξεις την διακοσμηση |
|
||||
|
||||
![]()
όμορφο ενυδρείο!
να τα χαίρεσαι ![]() μπορείς να προσθέσεις 1 κοπάδι cyprichromis leptosoma, καθώς και 1 ζευγάρι από τα μικρά julidohromis ή μπορείς να αφήσεις την αποικία να γεμίσει όλο το ενυδρείο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να στε καλα παιδες ευχαριστω πολυ!!! Θα ψιλο αργησει η προσθηκη συγκατοικων γιατι ειναι πολυ κουτσικα ακομα και το φοβαμαι
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρομαι που πηγαν σε καλα χερια τα παιδακια μου.Καλοριζικα λοιπον.Εγω επειδη το ζω το εργο θα προτεινα να τα αφηνες μονα τους.Ειναι καταπληκτικα ψαρια πραγματικα.Καλη συγκατοικηση ευχομαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο φίλε μου το ενυδρείο σου.Να το χαίρεσαι.¶ντζυ αυτά είναι τα εγγονάκια??
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καλημέρα φίλε μου,το ενυδρείο σου είναι όντως πολύ ωραίο.Εγώ με τη σειρά μου θα σου προτείνω ή να τΆ αφήσεις μόνα τους όπως λέει η ¶ντζυ ή αν θέλεις χρώμα να βάλεις 6 cyprichromis leptosoma http://kixlidestankanika.forumgreek.com/t468-topic γιατί δεν μπαίνουν λιγότερα που είναι φιλήσυχα και κολυμπούν από το μέσο ύψος του ενυδρείου και μέχρι την επιφάνεια.Τα brichardi είναι πολύ ωραία ψαράκια αλλά αν θέλεις να τΆ αποκτήσεις κάποια στιγμή θα στήσεις ένα άλλο ενυδρείο 1 μέτρου τουλάχιστον από 100 λίτρα και άνω και θα βάλεις 5 - 6 μόνα τους. Είναι υπερκινητικά σε όλο το μήκος και δεν θα αισθανθεις ότι το ενυδρείο σου είναι φτωχό όμως είναι και δολοφόνοι και θυμήσου μην τα βάλεις ποτέ να συγκατοικήσουν με άλλο είδος ακόμα κι αν είναι πολύ μεγαλύτερο απΆ αυτά. Έχω δει να χτυπάνε ενήλικο tropheus. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τις πληροφοριες δεν το διαβασα και δεν το ηξερα αυτο για τα brichardi θα δειξει μεχρι να μεγαλωσουν υπαρχει χρονος να σκεφτω την περετερο ψαροσυνθεση αν θα μεινουν μονα τους η θα εχουν συγκατοικους
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο το όμορφο ενυδρείο σου!
Αν σκεφτείς για συγκάτοικους μπορείς κατά τη γνώμη μου, με την κατάλληλη διαμόρφωση, να φιλοξενήσεις ένα ζευγάρι μικρόσωμα Julidochromis (J.transcriptus, J.ornatus) ή ένα ζευγάρι/χαρέμι Neolamprologus caudopunctatus. Διαφωνώ με τους φίλους που προτείνουν Cyprichromis γιατί αυτά τα ψάρια θέλουν κοπάδι, γίνονται 9-10 εκ. και θέλουν χώρο για κολύμπι (ελάχιστο μήκος ενυδρείου 1,20). Ίσως βολευόταν όμως μια ομάδα 5-6 Paracyprichromis ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι σαι καλα Κλεοβουλε με αυτα που μου λετε μονα τους θα μεινουν τελικα τα μπουλντοζακια
Χερι να βαλω μεσα και να αλλαξω διακοσμηση δεν νομιζω αλλωστε απο αυτα που διαβαζω και εχω δει δεν υπαρχει περιπτωση να με απογοητευσουν!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
το καλύτερο είναι αυτό
![]() (την ανούμπια δέστην πάνω σε καμιά πέτρα, μέσα στην άμμο θα σαπίσει) |
|
|||
|
|||
![]()
Ειχα ανουμπια φυτεμμενη σε αυτο το ενυδρειο και ειχε φτασει μεχρι πανω ειχε γινει τεραστεια οπως και αυτη ηταν φυτεμμενη
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus multifasciatus | pavlos15 | Tanganyika | 35 | 07-06-10 23:32 |
Neolamprologus multifasciatus | panos84 | Tanganyika | 4 | 27-07-09 09:25 |
Neolamprologus multifasciatus | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 19-02-08 23:14 |
Neolamprologus multifasciatus | antonis_p | Tanganyika | 1 | 24-01-08 08:47 |