|
|
||||
|
||||
![]()
ψαχνω για εναν διαμαντοκοφτη για τζαμια..
αυτος που ειχα τα τιναξε και ψαχνω καποιον δοκιμασμενο και αξιοπιστο.. Ο δικος μου ηταν τετοιου τυπου,αλλα δεν τρελαθηκα και με την ποιοτητα του.. βεβαια ηταν και πολλων ετων.. παντως μου ειχε βγαλει την πιστη! Αρα ψαχνω κατι διαφορετικο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα αυτα με το ροδακι δε με βολευουν καθολου δεν εφαρμοζουν στον οδηγο και χανω την ευθεια.Γι αυτο προτιμω κατι τετοιο http://www.clevermarket.gr/pd/ergale...ath=1369610377 .Απ οτι εχω δει και ο τζαμας μου τετοιο περιπου εχει.
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω Βασιλη , κατι τετοιο εψαχνα..
κι ο δικος μου τζαμας τετοιο χρησιμοποιει.. οντως με το ροδακι δεν βολευει και σου σπαει και τα νευρα! πηρα ενα τετοιο 1 ευρω απο ενα μαγαζακι εδω και εσπασε σε μια βδομαδα ![]() ισως ειναι και το ιδιο.. κατι δοκιμασμενο θα ηθελα να παρω , για να ειμαι σιγουρος για την ποιοτητα και την αντοχη του. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει ποιοτητες..δες και αυτο http://www.art-tarkasis.gr/index.php...art&Itemid=206 που εχει και δοχειο για πετρελαιο αλλα..τσουζει λιγο...
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι για την ιστορια τα παραπανω ουσιαστικα λεγονται ροδες.
Το διαμαντοκοφτης ειναι ονομασια τον παλαιων εργαλειων κοπης τα οποια στην πραγματικοτητα ειχαν ενα διαμαντη στην μυτη και με αυτο εκοβαν το τζαμι. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() προτιμω να κολλησω ενα 100λιτρο ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 03-10-14 στις 23:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ψαξε για κοφτες που στην λαβη εχουν και μια μικρη <δεξαμενή> για να βαζεις και λιπαντικο,ειναι πολύ καλυτεροι.
|
|