|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ενδιαφέρομαι για ένα εξωτερικό φίλτρο. Το ενυδρείο μου είναι 120 λίτρα (carrefour) Και εδώ και 10 μήνες δουλεύει με το εσωτερικό του φίλτρο. Οι κάτοικοι είναι 15 ροδοστομοι, 7 καρδιναλιοι και 7 Buenos Aires tetra. Σκέφτομαι λοιπόν να το αναβαθμίσω βάζοντας ένα εξωτερικό να δουλεύει παράλληλα με το εσωτερικό. Είχα καταλήξει στο elite crystal flo 40 μιας και έχω ακούσει καλά λογια. Σήμερα όμως που πέρασα από γνωστό pet shop που τα εμπορευεται μου είπαν ότι δε θα το ξαναφέρουν και το απέρριψαν μιας και σε περίπτωση βλάβης δε θα βρίσκω ανταλλακτικά. Τι μου προτείνετε από εδώ και πέρα; σκεφτόμουν για fluval 206 ή sunsun hw302. Το fluval εχω διαβάσει ότι κάνει λίγο θόρυβο. Από την άλλη το sunsun λένε ότι είναι τελείως αθόρυβο αλλά σε περίπτωση βλάβης είναι ευκολο να βρω ανταλλακτικά; έχετε να προτείνετε κάτι άλλο οικονομικό;
|
|
||||
|
||||
![]()
Το 205 ειναι εντελως αθορυβο(αντιθετα με τα 305 και 405) και η fluval λεει οτι η σειρα 06 κανει ακομα 8-15% λιγοτερο θορυβο...Παντως ειναι εξαιρετικο φιλτρο..
|
|||
|
|||
![]()
Καμία γνώμη για το sunsun?
|
|
||||
|
||||
![]()
Mια χαρα ειναι το μικρο (302) για 120 λιτρα.
Το εχει ο igna με εκπτωση 49,5e http://www.igna.gr/index.php/eshop/f...-hw-302-detail Τσιμπα το, βαλε κατω τις βιομπαλες που εχει ή χοντροτρυπο (10ppi) σφουγγαρι, γεμισε τα πανω καλαθια με ελαφροπετρα 6-12mm, και κανε μονο αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=77416
|
|||
|
|||
![]()
Ναι έχω δει την προσφορά. Συγκριτικά με το fluval είναι παραπλήσιο σε θεματα ποιοτητας και αξιοπιστίας?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατά τη γνώμη αγοράζεις ποιότητα και αξιοπιστία ανάλογα με το ποσό που θα διαθέσεις, Υπάρχει συνάρτηση μ' αυτό που δίνεις κι αυτό που παίρνεις
![]() Εγώ αν δεν έπαιρνα Eheim ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή φίλτρου | vasiliki | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 08-04-11 14:13 |
Επιλογή Φίλτρου | nitrox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 31-03-11 00:12 |
επιλογή φίλτρου | nikos1973 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 23-03-11 21:21 |
Επιλογή φίλτρου | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 06-04-08 15:49 |
Επιλογή φίλτρου | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-06-07 09:02 |