|
|
|||
|
|||
![]()
η Vallisneria μου πεθαινει, η μια απο ολες που εχω στο ενυδρειο μου ...ολες ειναι μεταφυτευση απο αλλο ενυδρειο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως εριξες exel ή αλλης μορφης co2?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δν μπορω να πω οτι βοηθαει ο οδηγος ... ------------------------- δν εχω ριξει τπτ ..ουτε λιπασμα ουτε εχω co2 περαν της φυσικης αναταραξης της επιφανειας ! φωτισμο εχουν 16:00 με 24:00 και μαλιστα το συγκεκριμενο λογω θεσης ειναι και ευνοημενο απο φωτισμο... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fantomas : 21-07-14 στις 19:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Θαρρώ (από την φωτογραφία σου) ότι την έχεις φυτέψει λίγο βαθύτερα απ' ότι πρέπει κι έτσι κάποια φύλλα σαπίζουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φίλε μου...
Η βαλισνερια όπως και η κριπτοκορινες είναι φυτά που δεν τους αρέσει καθόλου η μεταφύτευση....μη βιάζεσαι απλα προσαρμόζεται και μπορει να σου πάρει και βδομάδες μέχρι να σκάσει το πρώτο φυλλαράκι(από προσωπική πείρα)αλλά αν πάρει τα πάνω της και το ευνοούν η συνθήκες γεμίζει με δρομείς ένα ενυδρείο μήκους ενός μέτρου σε λιγότερο από 2 μήνες.... Κάνε υπομονή δύσκολα χαλάει αυτό το φυτό!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και εγώ στην αρχή τις έχασα όλες, αλλά μετά από κανά μήνα εκεί που δεν υπήρχε τίποτα βγήκανε καινούρια φύλλα και μου γέμισαν το ενυδρείο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κερατοφυλλο μαδαει | Λάζαρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 09-03-11 22:28 |
Μαδαει το κερατοφυλλο | babis100nx | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 28-09-10 19:31 |