|
|
||||
|
||||
![]()
Απεκτησα ενα ενυδρειο 500 λιτρα ιδιοκατασκευη.Ειναι πολυ γερη κατασκευη ,με διπλες κοντρες πανω κατω,τριων ετων.Ηταν αδειο κανενα χρονο,αλλα σε υπογειο με αρκετη υγρασια και δροσια και οι σιλικονες φαινονται καινουργιες.Ειναι ηδη στο μπαλκονι γεματο φουλ 5 μερες και ολα οκ.Μεχρι εδω καλα...Η ιδεα ομως της διαρροης 500 λιτρων μεσα στο σπιτι μου προκαλει τρομο..Ετσι σκεφτομαι αν θα ηταν σκοπιμο να το ενισχυσω εξωτερικα με αλουμινογωνιες.Ειναι βασικα μαλλον ψυχολογικο το θεμα.Εχει νοημα?Θα προσφερει κατι ή ειναι ασκοπο?Θα πει κανεις αν ειναι να γινει... αλλα απ την αλλη αν προκειται για ουσιαστικη ενισχυση να το κανω τωρα πριν στηθει γιατι μετα ,μιας και θα ειναι καπως 'εντοιχισμενο' θα ειναι δυσκολο.
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη και γω απεκτησα πριν λιγο καιρο ενα 300αρι ιδιοκατασκευη μου ειπε ενας φιλος να βαλω αλουνενια γωνια. (Και εχει 1 ποντο γυαλι με πανω-κατω κοντρες.) Σιγουρα θα προσθεσουν μια επιπλεον βοηθεια στις ενωσεις αλλα και μια επιπλεον προστασια για μην γινει κανενα ατυχιμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη θεωρώ πως οι γωνιές θα προσφέρουν μια παραπάνω ενίσχυση και ασφάλεια, καλό θα κάνουν και καθόλου κακό, και σίγουρα θα σου εξασφαλίσουν πως δεν θα έχεις καθόλου τυχον μικροδιαρροές
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Βασίλη.ΚΑΛΟΡΙΖΙΚοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!
![]() ![]() ![]() Και που 'σαι,αν ξαφνικά το φοβηθείς πολύ μην τυχόν και το πετάξεις. ![]() Γιατί έχεις ένα φίλο τρελοαφρικάνο στον Πειραιά που ποτέ δεν λέει όχι για ένα ακόμη ενυδρείο!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω βαλει αυτες που ειναι απο αλουμινιο, ευκολες και φθηνες.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλοριζικο Bill!!βαλε κανα hap μεσα να γινει χαμος
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Καλώς ή κακώς έχω βάλει σε όλα όσα ασχοληθεί, μου έχει καρφωθεί μια εμμονή πως θα χάνουν χωρίς γωνιές και βάζω πάντα
|
||||
|
||||
![]()
Τα cyrtocara το κοιτανε στο μπαλκονι και το ζαχαρωνουν..
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πιθανή βάση ενυδρείου - Ενισχυση | tsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 10-12-10 18:22 |
ενισχυση βασης. | Πάνος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 27-09-10 13:04 |
Ενισχυση φωτισμου σε Rio | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 08-08-07 23:44 |