|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια ερωτηση. Σε τι εξυπηρετει το φορουμ να ειναι απενεργοποιημενη η επιλογη να παρακολοθουμε τα video του youtube σε πληρη οθονη? Επιπλεον παρατηρησα τελευταια οτι δε δουλευει ουτε η επιλογη ''watch on youtube''.
|
|||
|
|||
![]()
Την ίδια απορία έχω και εγώ..
|
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως σας εγινε μετα την τελευταια αναβαθμιση του μοζιλα? Γιατι πριν δεν το εκανε νομιζω, και τωρα μου το κανει και σε αλλα σαιτς.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τολη, μολις δοκιμασα με explorer και chrome, παλι δεν το ανοιγει. Οποτε δε φταιει ο browser, κατι αλλο ειναι.
|
||||
|
||||
![]()
Σε ολα τα φορουμ συμβαινει.
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιντεακι youtube | nikolaosbouk | Greek Aquarist's Boards | 3 | 06-04-13 11:22 |
Videos - Στήσιμο Tangkanyika | pagos4 | Tanganyika | 14 | 29-01-11 08:41 |
How to : Youtube | halvas69 | Greek Aquarist's Boards | 0 | 15-01-09 16:57 |
C. Frontosa - NEO site - photos/videos ... by iliovas | iliovas | Tanganyika | 4 | 08-04-05 18:04 |