|
|
|||
|
|||
![]()
Το 200 λιτρο εστρωσε .Απο βδομαδα φυτεμα .Εβαλα 2 μικρα ανκιστρους (το ενα πηγε βολτα στο sump και εμεινε εκει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να το χερεσαι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω που εχω ανκιστρους μαζι με τα γκαπυ μου μια χαρα τα πανε δν αντιμετοπιζω καποιο προβλημα...δν δινουν καν σημασια το ενα στα αλλο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διάβασε εδω περί ancistrus http://www.seriouslyfish.com/search/ancistrus/ Χρειάζεται αρκετά λίτρα και ορισμένα είδη φτάνουν πάνω απο 15 εκατοστά μήκος 90 εκ -120 εκ μήκος ενυδρείου κλπ Μέχρι να αρχίσουν τα προβλήματα, όλα ειναι μια χαρά!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι αυτο το ειδος ειναι Lasiancistrus tentaculatus,το ενυδρειο που τον εχω τωρα εχει διαστασεις 35χ34χ25,αλλα την αλλη εβδομαδα θα παρω καινουργιο ενυδρειο και οι διαστασεις του θα ειναι 100χ30χ26.
|
|
|||
|
|||
![]()
ολα καλα μπηκαν γκαπυ και ξιφοφοροι τα ανκιστρους βγηκαν και μπηκαν apple snail .Απο φυτα κερατοφυλο μπολικο και λιγες βαλισνεριες,java fern και εχινοδορους.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|