|
|
||||
|
||||
![]()
Το spray bar του εξωτερικού μου φίλτρου δεν έχει τάπα με αποτέλεσμα αντι να βγαίνει το νερό από τις τρύπες να βγαίνει από την άκρη του σωλήνα. Μπορώ να κάνω καμιά πατέντα να το κλείσω γιατί δεν βρίσκω τάπα...;
Το φίλτρο είναι το tetratec ex700 |
|
||||
|
||||
![]()
Φτιάξε τάπα από σιλικόνη ή απλά βούλωσε το με σιλικόνη
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το σκέφτηκα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να την "πετάξει" το νερό λόγω πίεσης;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα τη πετάξει αλλά για να το χρησιμοποιήσεις με ασφάλεια θα πρέπει να περιμένεις 3-4 ημέρες να στεγνώσει πολύ καλά η σιλικόνη πριν το βάλεις στο νερό.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και πριν το βάλεις στο ενυδρείο βάλτο κάτω από τη βρύση να ξεπλυθεί ή και ένα βράδυ σε κουβά με νερό θα ήταν καλή ιδεά, ίσως είμαι λίγο υπερβολικός αλλά οτιδήποτε έχει σχέση με σιλικόνη που θα μπει μέσα στο νερό, θέλω να είμαι βέβαιος πως δεν προκαλέσει κάποιο άλλο πρόβλημα
|
||||
|
||||
![]()
βαλε λιγο ναιλον στην τρυπα διπλωσε το 3-4 φορες να ειναι χοντρο και πιαστο με ενα κολιε που τον σφυγκεις με κατσαβιδι... ειναι το πιο απλο που μπορεις να κανεις...
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις εύκερη μια ανεπίστροφη βαλβίδα δοκίμασε να δεις αν εφαρμόζει
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
spray bar | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 29-01-10 05:25 |
Spray bars | accnt | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 22-12-07 10:27 |