|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!!
Λοιπόν θέλω βοήθεια..έχω μπλοκάρει .. Έχω 2 ενυδρεία.. 1) 54 λίτρα με μικρή ομάδα cpd (συντομα θα αυξηθούν!) και 6 γαρίδες.. 2) 120 λίτρα που έχει μέσα το ότι να ΄ναι.. και εξηγώ.. θέλω σε λίγους μήνες στο 120αρι να βάλω μόνο cpd και γαρίδες ,μέχρι τότε όμως τι να κάνω;; Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μέσα 2 cherry barbs (τα έχω εδώ και 2 χρόνια περίπου και η αλήθεια είναι οτι τα θέλω). 1 odessa barb (οτι απέμεινε απο ένα κοπάδι που είχα κάποτε) 4 zebra danio (τα πήρα προσωρινά και έμειναν) 5 pseudomugil gertrudae και θα ήθελα kribensis (απωθημένο απο παλιά).. Τι να κάνω;; ένα ζευγάρι κριμπενσις με ποιο απο τα παραπάνω θα μπορούσε να συνυπάρξει καλύτερα; -Σκεφτόμουν να τα δώσω όλα και να αφιερώσω το 120αρι στα κριμπς.. Θα υπάρχει καθόλου κίνηση όμως απ την μέση του ενυδρείου και πάνω; -Δεν μου πάει καρδιά να δώσω τα cherry και έλεγα μήπως τα αυξήσω και συνυπάρξουν με τα κριμπς. -Τα zebra θα τα δώσω και όπως φαίνεται και το odessa.. Αν μπορείτε πείτε καμιά γνώμη.. -οι τιμές του νερού είναι: PH:7.4 KH:6 GH:9 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή ψαριών... | Βιβή | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 09-10-08 13:48 |
Επιλογή ψαριών | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-04-07 13:53 |
Νέο 80λτ φυτεμένο - Βοήθεια με επιλογή ψαριών? | pStathis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 31-10-05 00:06 |
Επιλογή ψαριών | Giorgos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-05-04 03:27 |
Μια μικρή βοήθεια για την επιλογή ψαριών | xsilliga | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 19-02-04 03:15 |