|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλη χρονια κ απο μενα!!
λοιπον, εχω ενα ενυδρειο 120lt φουλ φυτεμενο που τρεχει 3 χρονια. απο μετρησεισ τωρα: αμμωνια κ ΝΟ2:0 ΝΟ3 20 GH 18 ph 7.8. νεεσ μετρησεις θα κανω παλι το βραδυ κ θα τισ ξαναπερασω...αλλαγεσ 30% καθε κυριακη.το θεμα ομως ειναι οτι το νερο ειναι αρκετα σκληρο κ λογω χρονου δεν μπορω να μπλεξω με οσμωσεισ κλπ, θελω να μου προτεινετε για κοινωνικο, η ψαροσυνθεση στα λιτρα μου κ στισ υπαρχουσεσ συνθηκεσ... διαβασα κ το σχετικο υπομνημα του Γιωργου Κ. αλλα θα ηθελα να δω αν υπαρχει κ κατι αλλο περα απο αυτα.. αναμενω τις παντα κατατοπιστικες σας απαντησεισ!! |
|
|||
|
|||
![]()
γκαπι,πλατυ ξυφοφορους
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή χρονιά,
τι ψάρια έχεις τώρα μέσα ? και για φουλ φυτεμένο τα νιτρικά σου οριακά ψηλά, βάζεις λιπάσματα με νιτρικά ? δείξε μας και καμια φωτό και μια παρουσιάση θα ήταν ακόμα καλύτερα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42398
|
||||
|
||||
![]()
Σκληρο νερο και φυτεμενο ιδανικη επιλογη pseudomugils και marosatherinas...
Aν εχεις και μηκος ενυδρειου 80 ποντους και ανω βλεπεις και για μελανοταινιες.
|
|||
|
|||
![]()
πρωτα απο ολα σας ευχαριστω για τισ γρηγορες απαντησεις σασ!!
πετρο, ελεγα να αποφυγω τα γκαπυ κ τους ξιφοφορους γιατι αναπαραγωντε σαν τρελα κ μετα δε θα εχω τι να τα κανω... τακη, το ξερω οτι ειναι ανεβασμενα γιαυτο κ θα ξανακανω μετρησεις σημερα το βραδυ μετα απο μια ακομα αλλαγη νερου.προς το παρον δεν υπαρχει ψαρακι μεσα παρα μονο οι λαθρεπιβατεσ των φυτων μου!μικρα σαλιγκαρακια! δημητρη, το ενυδρειο ειναι 80 ποντουσ μονο δυστυχως... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
παντως λεω να κανω κ σημερα αλλαγη γιατι δεν ειχα ποτε αλλωτε τοσο υψηλα.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φουλ φυτεμενο και καθαρισμα βυθου | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 10-02-11 01:55 |
ζωοτοκο φουλ φυτεμενο | themosb | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 07-11-10 01:19 |
Βιντεο-ενυδρειο χαμηλων απαιτησεων φουλ φυτεμενο ! | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 06-10-10 12:23 |
juwel 400 φουλ φυτεμενο | kanarini | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 01-11-08 22:10 |
φωτισμος για φουλ φυτεμενο | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 17-05-08 11:58 |