![]() |
#1 |
Aνεβασμενα NO2
![]() Αξιολόγηση:
![]() Kαλησπερα και καλως σας βρηκα φιλοι μου, ειμαι νεος στον χωρο, και χρειαζομαι την βοηθεια σας στο πρωτο προβλημα που μου ετυχε στο κοινωνικο ενυδρειο μου 40 ημερων,
Παρουσιαση ενυδρειου Jewel 240lt 120X40X54 Ψαρια Καρδιναλιοι Platt black orange Play panda Αγγελοψαρα (3) Gampy Γατοψαρα(6) ΦΥΤΑ anubia Βασικες μετρησεις Στο στησιμο του ενυδρειου με βοηθησε παρα πολυ το καταστημα που αγορασα ολο τον εξοπλισμο και μεχρι να βαλω τα πρωτα ψαρια μετα απο 15 ημερες οι μετρησεις μου ηταν οι εξης Θερμοκρασια 27c PH. : 7,5-8,0 NH2: 0 (νιτρωδη) NH3:0(αμμωνια) Μετα εβαλα τα ψαρια καθε εβδομαδα και ενα ειδος, εκανα τις μετρησεις μου σχεδον καθε 10 μερες και παρατηρηθηκε αυξηση του PH, στα 8.0, το καταστημα μου εδωσε ενα υγρο να κατεβασω το pH , πραγματι μετα απο δυο μερες κατεβηκε στα 7,5 .Και εδω εχουμε την πρωτη απωλεια, εχασα ενα Platt black orange στις 3/10 και μετα απο δυο μερες εχασα ενα Platt panda, με σημερινες μετρησεις εχω τα εξης αποτελεσματα 8/10/2013 PH 7,5 NH2 : 2 Nh3 : 0 Θερμοκρασια 27c Εχουν ανεβει τα νιτρωδη αλατα που απο οτι εχω διαβασει σκοτωνουν, τι πρεπει να κανω για να μην εχω αλλες απωλειες?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη exelix : 13-10-13 στις 12:24. |
|
Εμφανίσεις: 29350
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΟ2 Λιγο ανεβασμενα.Πρεπει να ανησυχω? | proskinito | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 23-12-12 11:07 |
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΦΕ ΑΛΓΗ.HELP!!!ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΝΟ2!! | galisgsxr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 17-09-07 08:01 |