|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολα τα μελη!!! οπως λεει και ο τιτλος σκεφτομαι να φτιαξω ενα μεγαλο ενυδρειο για τους δισκους μου περιπου 500-600 λιτρα!!!αρχικα θα ηθελα να ρωτισω αν γινετε να μην βαλω κοντρες μονο στο πανω μερος του ενυδρειου και αν ναι τι παχος τζαμι θα χρειαστει??το ενυδρειο θα εχει διαστασεις 1,80χ50χ60 περιπου ετσι οπως το σκεφτομαι!! προτασεις παρατιρισεις ολες δεκτες!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν θες να κολυμπας μαζι με τους δισκους σου θα βαλεις κοντρες πανω οπωςδηποτε . τζαμι αναλογως ποσο πιανουν τα χερια(αν εχεις ξανακολησει δηλαδη) σου απο 10αρι και πανω εισαι καλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ολοκλιρο ενυδρειο εχω κολισει μονο ενα γυρω στα 50-60 λιτρα καμια σχεση με τα 600.... τα χερια μου πιανουν γενικως αλλα δεν ξερω πως το εννοεις τωρα φιλε μου για να σου πω....
|
||||
|
||||
![]()
αν κολησεις το 10αρι σωστα δεν χρειαζεσαι παραπανω και βαλεις και τις κοντρες σωστα βεβαια αυτο εννοω φιλε μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
κοντρες λεω να βαλω στον πατο γυρω γυρω δηλαδη και στα μπροστινα και στα πλαινα τζαμια αφου δεν με πειραζει θεμα αισθιτικης (δεν θα φαινοντε λογο αμου).... τωρα στα πανω τζαμια θα χρειαστω απο οτι λες κοντρες.... θα χρειαστω και στα πλαινα τζαμια εκτος απο τα μπροστινα??? δεν με χαλανε απο θεμα αισθτικης η πανω κοντρες απλα χωρις αυτες θα μπορω να κανω ποιο ευκολα εργασιες αφου θα υπαρχει ποιο πολυς χωρος..
|
||||
|
||||
![]()
δες αυτο ετσι γινεται το πανω δεσιμο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψεις για αρχη γλαστρολιμνης | prodigy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 03-05-12 21:31 |
Σκεψεις για νεο set up | Δημητρης89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 31-10-10 15:45 |
Σκεψεις για 300 φυτεμενο... | ραφαηλ10 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 21-08-10 12:16 |
σκεψεις για γαριδαδικο | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-02-10 18:10 |
Σκεψεις για δισκους..... | imichal | Δίσκοι | 8 | 05-05-08 10:57 |