|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 100 x 30 x 40cm Όγκος: 120 lt (105 καθαρά) Κατηγορία: Κοινωνικό Φυτά: java moss, java fern, rotala rotundifolia, Cryptocoryne brown(δεν είμαι σίγουρος) Ψάρια / ¶λλα είδη:4 golden gourami (Trichogaster trichopterus), 3 botia kubotai, 4 Glowlight Rasbora, 1 zebra snail, μερικές red cherry Διακοσμητικά υλικά:bog wood, 2 καρύδες, υπόστρωμα volcanit aqua medic. Φόντο: java moss carpet ( σε εξέλιξη) Φωτισμός:2x24 watt T5 μια για ψάρια και μια ροζ για φυτά. Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες Φιλτράρισμα: εξωτερικό φίλτρο eheim 2213 Θερμοστάτης: 150 watt Λίπανση: seachem flourish ή seachem trace ανάλογη ποσότητα σε κάθε αλλαγή νερού. Παροχή CO2: GlorinAxis υγρό CO2 4 σταφόνες κάθε μέρα Παράμετροι: pH:7,8 Γενική σκληρότητα (GH):14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):11 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):- (μου τελείωσε το τεστ...) Αλλαγές νερού:30 λίτρα μια φορά την βδομάδα Θερμοκρασία:28 (τώρα το καλοκαίρι) ¶λλες πληροφορίες: πρόσφατα (με μεγάλη περιφάνεια) εγκατέστησα τον STC - 1000 controller με 4 ανεμιστηράκια και μου έφυγε το άγχος της ανόδου της θερμοκρασίας. Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |