|
![]() |
#1 |
Αρχάριος σε απόγνωση
![]() Αξιολόγηση:
![]() Για σας παιδιά χαιρετώ την παρέα σας γιατί είμαι καινούριος στα ενυδρεία.Έχω λοιπόν ένα 30λιτρο ενυδρεία (51*24*25) και θα ήθελα να βάλω σε αυτό καρχαριάκια ή γαρίδες ή κάποιο είδος γατόψαρου.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας Ευθύμης |
|
Εμφανίσεις: 8551
|
|
||||
|
||||
![]()
καλωσηρθες.η απογνωση που εχεις τωρα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που θαχεις αν βαλεις τα ψαρια που σκεφτεσαι
![]() διαβασε τα υπομνηματα στους αρχαριους να καταλαβεις τα βασικα και μετα εδω ειμαστε.καλο θαναι να παρεις και μεγαλυτερο ενυδρειο.60λιτρο τουλαχιστον.αν διαβασεις τα υπομνηματα θα καταλαβεις το γιατι.... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες Ευθύμη!!!
γιατί είσαι σε απόγνωση? ![]() υγ.χα χα και ο τίτλος και η απάντηση ήταν απολαυστικά, να στε καλά και οι δύο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες καρχαριακι εννοείς τον παγκασιους?? Να ξέρεις ότι ελάχιστα ενυδρεία μπορούν να τον φιλοξενήσουν λόγο του μέγεθος που αναπτύσσει στο πέρασμα του χρονου(γίνεται τεράστιος)
|
||||
|
||||
![]()
Καλωσόρισες!
Ξεκίνα διαβασματάκι και ή θα σου φύγει η απόγνωση ή θα πάρεις μεγαλύτερο ενυδρείο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν παιδιά είδα τον παγκασιους και μου άρεσε πολύ αλλά έμαθα τις διαστάσεις που θα πάρει .....το έβγαλα από το μυαλό μου.Γαριδες είχα πολύ μικρός με τον πατέρα μου στο ίδιο ενυδρεία αλλά λέω πως δεν έχω εμπειρία γιατί το καθάριζε αυτός το ενυδρείο.Επισης διάβασα για έναν red tail Ευχαριστώ για το χρόνο σας
|
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχώς στα 30λ. μόνο μονομάχο μπορείς να βάλεις κι αυτόν μόνο του με αρκετά φυτά και κατάλληλες συνθήκες νερού.
όχι οτι θα είναι γι αυτόν το ιδανικό σπίτι, όπως σου είπε και κάποιος φίλος παραπάνω αλλά είναι το μικρότερο δυνατόν γι αυτόν. το πολύ πολύ να βάλεις μαζί του κάποιο σαλιγκάρι. για γαρίδες θα σου πουν άτομα που ασχολούνται αλλά επειδή είναι ευαίσθητες θα έχεις πρόβλημα να διατηρείς σταθερές συνθήκες νερού σε τόσα λίγα λίτρα. χωρίς να θέλω να υπεισέλθω στα προσωπικά σας, σκέφτομαι πως αφού ο πατέρας σου ασχολήθηκε στο παρελθόν ίσως αν ζητήσεις βοήθεια να σε στηρίξει για την απόκτηση κάπως μεγαλύτερου ενυδρείου τουλάχιστον 100λ όπου θα έχεις αρκετές επιλογές και πάλι όχι αυτών των ψαριών που έχεις αναφέρει, τα οποία θέλουν πραγματικά πολύ μεγάλα ενυδρεία. διάβασε, σκέψου, συνέχισε να ρωτάς ότι θέλεις και πράξε υπεύθυνα
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης αυτή τη στιγμή μέσα στο ενυδρείο ζει ένας κάβουρας rainbow σχετικά μεγάλος σε μέγεθος και ηλικία.Το ενυδρείο έχει υπόστρωμα και διάφορα είδη coastal rock και ένα κοράλι από pet shop.Αρχισα να ρωτάω για αλλά ζώα επειδή είναι κοντά στην ώρα του (μιας και έχει πέσει και σε κατάθλιψη επειδή πέθανε η συγκατοικος του).Ετσι λοιπόν στραφηκα σε αλλά ζώα γιατί α καβουρας είναι για βιβαριουμ και ήθελα ενυδρείο και στο pet shop μου είπαν ότι είναι για ενυδρείο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πόσο καιρό τον έχεις?
βάλε μας μια φωτογραφία του να τον δούμε και να δούμε και πως έχεις την εγκατάσταση. του έχεις στεγνή περιοχή? ας ζήσει καλά μέχρι την τελευταία του μέρα, μην βιάζεσαι....έτσι κι αλλοιώς το ενυδρείο είπαμε δεν είναι κατάλληλο για κάτι ιδιαίτερο.
|
||||
|
||||
![]()
καλώς ήρθες φίλε μου.οι γαρίδες όντως έχουν κάποιες απαιτήσεις και για πρώτο ενυδρείο.θα μπορούσες οριακά να βάλεις έναν Μονομάχο μέσα.αν και καλύτερα ακόμη και γι αυτόν να είχες περισσότερα λίτρα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος | ikarus260 | Χρυσόψαρα | 5 | 05-01-13 06:01 |
Αρχι-αρχάριος | Hydrus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-09-10 00:06 |
Αρχάριος σε απόγνωση!!! sos!! | vatzalas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 27-02-10 00:47 |
Αρχάριος με 33 lt | tass | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 30-10-09 13:04 |
Γκουράμια σε απόγνωση! | Kate&Jim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 22 | 07-05-07 13:58 |