|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια, για οσους δεν το ξερουν το ενυδρειο μου εχω ενα 300λιτρα με
7 σκαλαρια απο τα οποια τα 4 ειναι ζευγαρια... επισης εχω σε αλλο ενυδρειο καμια 30αρια μικρα σκαλαρακια εναμιση μηνων δικης μου αναπαραγωγης... στην ερωτηση τωρα.... ποσα σκαλαρακια μικρα με παιρνει να βαλω στο μεγαλο??? σκεφτομαι επισης να διωξω το ενα ζευγαρι για να μπορω να βαλω πιο πολλα απο τα μικρα...τι λετε? εσεις τι θα κανατε?? |
|
||||
|
||||
![]()
κριμα να διωξεις ζευγαρι....Εξαλλου και απο τα μικρα καποια στιγμη θα βγουνε ζευγαρια...δεν θα κερδισεις τιποτα....
Τα σκαλαρια οσο περισσοτερα τοσο το καλυτερο ομως στα 300 λιτρα δυσκολο σε βλεπω για πάνω απο 7-8..... Τι διαστασεις εχει το ενυδρειο ? Φιλτρανση ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ενυδρειο μου ειναι 1.20χ45χ65 351λιτρα μεικτα και απο φιλτρανση εχω το fluval u4 εσωτερικο.... to eheim 2217 και ενα diy ξωτερικο με 1000αρι κυκλοφορητη... τα εξωτερικα ειναι φουλ στο σιποραξ και το εσωτερικο με υαλοβαμβακα και σφουγγαρια πιστευω οτι ειμαι πολυ καλα απο θεμα φιλτρανσης.... |
|
|||
|
|||
![]()
Σε 100 λίτρα ποσά ζευγάρια μπορούμε να έχουμε; Οι red cherries έχουν θέμα με τα σκαλάρια; Σκέφτομαι να χαρίσω τα Mollies/Guppies και να βάλω σκαλάρια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ένα πιστοποιημένο ζευγάρι. Οι red cherries θα φαγωθούν.
|
||||
|
||||
![]()
μην βιαζεσαι!!!! σε 100 λιτρα ειναι σχετικο το ενα ζευγαρι....
τι διαστασεις εχει το ενυδρειο??? τα σκαλαρια θελουν καλες διαστασεις, και τα 100 λιτρα ειναι λιγα.... αν υπολογισεις οτι καθαρα θα εχει κοντα στα 80 λιτρα.
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα ειναι το υψος ενυδρειου στα σκαλαρια. Του εμποριου τα 100αρια εχουν 40 υψος με βυθο κλπ παμε στα 35. Απαγορευτικο για οποιοδηπωτε αριθμο. Εκτοσ αν ειναι καποιο ψηλο και στενο οποτε οκ αλλα δεν αξιζει καθοτι η συμπεριφορα ειναι αλλη στο κοπαδι. Καμια επαφη. Ενα σκαλαρι για να ειναι ανετο θελει πανω απο 50 ιδανικα 60 υψος.
|
|
|||
|
|||
![]()
Συνεπώς στα 100 λιτρα
με καταλληλες διαστασεις ενυδρειου! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οπως νομιζεις. Αφου σε βολευει δηλαδη. Αν θεωρεις ενυδρειο ενα Υ55xΠ45xΜ40 πασο. Εγω θελω να μπορουν και να κουνηθουν κατα μηκος, και να μπορει να μπει και κατι αλλο μεσα εκτος απο αυτα. Αλλιως βαζω μια αφισα και τελιωσα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και στο δικο μου θεμα??????
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θέλω να θυσίασω τις γαριδούλες μου. Θα μείνω στα ζωοτόκα μου λοιπόν...
|
|
|||
|
|||
![]()
έτσι σας θέλω, αυστηρούς!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καμια φορα ετσι πρέπει.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος ηταν αυστηρος
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
260 λιτρα ποσα σκαλαρια?????? | TRYFONAS K. | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 31-05-12 12:04 |
γνωμες? | rawnerve | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 18-09-11 20:33 |
κυκλοφορητης ποσα lt ποσα watt και φυσικα ο πιο αθορυβος | karajohnnick | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 28-02-11 20:13 |
ποσα guppy και ποσα corydoras se 96αρι??? | meas3467 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 17-03-09 10:06 |
Γνωμες? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 06-01-08 13:55 |