|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια..
Εχω ενα 54λιτρο γκαπαδικο δεν εχω υποστρωμα, και εχει θαλασσινο μη ασβεστολιθικο βοτσαλο διαμετρου περιπου 3-6mm! Εχω ηδη μια ανουμπια νανα, μπορω να βαλω μια βαλισνερια? Εχω τον απαραιτητο φωτισμο, απλα θα πιασει στο χαλικι χωρις υποστρωμα? και αν ναι,θα χρειαστω καποιο λιπασμα?
|
||||
|
||||
![]()
η βαλισνερια δεν θελει τιποτα απολυτως απλα φως βαλε αφοβα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε και βλεπεις. Ειναι ευκολο φυτο χωρις πολλες απαιτησεις, μονο φωτισμο θελει. Απλα υπαρχει περιπτωση να μην πιασει. Σε παλαιοτερο ενυδρειο μου με καλες συνθηκες φωτισμου και λιπανσης, δεν επιασε. Σε αλλο με λιγοτερες παροχες, επιασε. Πρεπει να δοκιμασεις.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ευχαριστω πολυ
για την αμεση βοηθεια!! Αυριο το απογευμα ψωνιζω! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το πολύ πολύ κράτησε το γλαστράκι όταν την αγοράσεις, γέμισε το με υπόστρωμα ή χαλικάκι, τέτοιου μεγέθους ώστε να μη βγαίνει από τις γρίλιες του και θάψε το γλαστράκι μέσα στο βότσαλο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
ειναι ευκολο φυτο
αν θες να το βοηθησεις μπορεις να βαλεις μια ταμπλετιτσα με λιπασμα κοντα στη ριζα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βαλισνερια σπριντερ! | bloskas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 06-11-12 14:44 |
βαλισνερια | gianniwpopi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 11-10-11 19:57 |
Απορια για βαλισνερια | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 34 | 05-01-11 23:55 |
Κλάδεμα Βαλισνερια | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 26-11-07 23:47 |