|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα σας, μετακινησα 7 αρλεκινους απο 40 λιτρο σε 60 λιτρο στρωμμενο απο το παλιο.Το ph ειναι στο 7.Εχω προσθεσει επισης 2 assasin snail και 3 red cherry.Θελω να κανω το νερο blackwater αλλα με φυσικο τροπο αλλα δεν θελω να πεσει πολυ το ph γιατι δεν ξερω αν θα εχουν προβλημα τα σαλιγκαρακια και οι γαριδες.Εχω δυο ξυλα mopani μεσα αλλα δεν εχουν βγαλει χρωμα.Τι να κανω?Πως να χρωματισω το νερο αλλα χωρις να παιζω συνέχεια με τις παραμετρους?Μηπως να βρασω κανα δυο ξύλα και να ριξω το ζουμι μεσα?Μπορω να βρασω τυρφη και να την ριξω μεσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν βαλω ενα φυλλο cattapa θα πεσει πολυ το ph και kh?
|
|
||||
|
||||
![]()
και τα φυλλα καταπα και του πλατανου κανουν.
|
||||
|
||||
![]()
Κανε μερικές μετρησεις να το διαπιστώσεις
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
To αναφερω διοτι αν ειναι να πεσει πχ μια μοναδα το ph μηπως εχουν προβλημα τα σαλιγκαρια μου ή οι γαριδες.Γι αυτο ρωταω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μακάρι να έπεφτε τόσο εύκολα! Εγω στο δικο μου 60αρι εχω δυο φύλλα και με προσθήκη black wate (όχι του εμπορίου) το pH είναι στο 7 Θα σου πρότεινα να βάλεις ένα φύλλο και να κανεις μέτρηση σε καμία βδομάδα να δεις τι γίνεται Αλλα περίμενε να διαβάσεις και τους πιο έμπειρους ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε ποσα λιτρα?και με τι ψαρια?η ειναι γαριδαδικο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξερετε αλλο τροπο; | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 21-01-10 18:08 |
sera blackwater aquatan | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 01-10-08 13:03 |
φυσικο co2?? | Petran22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 30-07-08 21:57 |
blackwater conditions..... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-11-07 00:20 |
PO4 & blackwater | nikitasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 26-01-07 23:08 |