|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορώ να κάνω κατή τέτοιο;
Το 1) είναι το μοτέρ του ενυδρείου MINJIANG R3 380 8W 600L/h 2)μια θήκη για τα φίλτρα και το 3) ΔΕΝ το έχω πρέπει να το βάλω και αν ναι μπορείτε να μου προτείνετε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τρομαζω ωρες ωρες!Αυτο ειναι DIY φιλτρο?Κατεβαζεις με αντλια 600 λιτρα την ωρα στον χορο για υλικα και μετα το ξανανεβαζεις?Διπλη δουλεια δεν κανεις ετσι?Λογικα το 3 ειναι καποια αντλια για να ξαναβαλεις το νερο στο ενυδρειο!
Εξυγησε μας σε παρακαλω τι ειναι ολο αυτο το προτζεκτ?
|
|||
|
|||
![]()
Συγγνώμη που δεν τα έγραψα ξεκάθαρα το ενυδρείο είναι 28 λύτρα
το 3) είναι μια εξωτερική αντλία που θα στέλνει το νερό στο ενυδρείο. Δοκίμασα να δω με μια προχυρη δουλειά (χωρίς το ενυδρείο) αν το στέλνει πάλη πίσω αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο σου κόστισαν όλα αυτά;
|
||||
|
||||
![]()
Σε 28 λυτρα ενυδρειο θελεις κατα καποιο τροπο να φτιαξεις εξωτερικο DIY φιλτρο?
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον ας τα παρουμε απο την αρχη!Αυτο που θες να κανεις ειναι λιγο τρελο!Δεν χρειαζεσε 2 αντλιες μια να κατεβαζει και μια ανεβαζει νερο!Αλλα μονο μια να ανεβαζει νερο δηλαδη μονο την 3 αλλα οχι στο σημειο που την εχεις πρεπει να ειναι μεσα στο φιλτρο!
------------------------- καλα ρε συ αντλια-κυκλοφωρητης 600 λιτρα την ωρα για 28 λιτρα???Πλυντηριο θα κανεις ή ενυδρειο?Θα γυριζει 25 φορες την ωρα το νερο!!
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stivv27 : 25-02-13 στις 00:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο μου το δώσανε δεν ξερό
Το 2) 10Ε και κατι σωληνες για τη συνδεση και τετοια 5Ε. Ναι θελω να φτιαξω ενα φτιαξεις εξωτερικο DIY φιλτρο. Το έχω σκεφτεί για τη αντλία μέσα στο φίλτρο αλλά θέλει λίγο ψάξιμο πχ.αν χωράει ,πως να τη βάλω. |
|
||||
|
||||
![]()
μονο με τετοιο κάνει δουλεια ---> http://viewitem.eim.ebay.gr/Mini-Aqu...717373197/item αλλα ειναι πολλα τα λεφτα και δεν αξιζει για τοσα λιτρα !
|
|
|||
|
|||
![]()
Ισως οικονομικός
Αλλα στην αρχη το ενυδρειο το "φροντιζεις" και σε αποζημειωνει στο βαθος χρονου ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη moufas1973 : 25-02-13 στις 01:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
η χρηση χαλκοσωληνας αυτη που χρησιμοποιουν οι υδραυλικοι μπορει να βλαψη το νερο με τα ψαρια;
|
|
||||
|
||||
![]()
ΝΑΙ......
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ νομίζω πως με αυτό δεν θα έχει πρόβλημα. Ειδικά αν το μπουκώσει στο υλικό....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ισως αν βαλει κανενα 2211 και κλεισει ροη απο βανακια αρκετα με σπρει
|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον καληνυχτα γιατι ειναι και λιγο αργα για αστεια.
------------------------- τι ειναι το 2211; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris1006 : 25-02-13 στις 01:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι εξωτερικο φιλτρο της eheim
|
|||
|
|||
![]()
Ok. be continued tomorrow
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναλογια νερου οσμοσης-νερου βρυσης | kikonec | Δίσκοι | 12 | 04-01-12 19:10 |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
παραμετροι νερου | scooby14 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-09-10 23:29 |
ph νερου!!!! | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 09-04-09 15:24 |