|
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο μου σημερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο ενυδρείο να το χαίρεσαι!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο!!! φαίνεται μεγάλο πόσα λίτρα είναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος σταυρο αλλα δωσε μας περισοτερες πληροφοριες κανε μια παρουσιαση.
εχεις θεμα με κυανο αν βλεπω καλα εε? |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο. Εκτός απο τις πληροφορίες, δώσε και πιο καλές και κοντινές φωτό απο τα ζωντανά σου.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο το καμαρι σου, αν θελεις κανε μια πληρη παρουσιαση εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=70893
|
|||
|
|||
![]()
ενα μικρο update
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο φίλε μου.
Θα ήθελες να μας δώσεις λίγες περισσότερες πληροφορίες για τα ζωντανά, τον εξοπλισμό και τις ρουτίνες σου? |
|
|||
|
|||
![]()
η επιτυχια σε ενα reef ενυδρειο εχει να κανει με 3 παραγοντες και μονο.καλος φωτισμος,κατα προτιμισει led.-δυνατη κυκλοφορια και καλο σκιμερ παντα συμφωνα με τα λιτρα του καθενος.για αντιστροφη οσμωση εννοειται,δεν το αναφερω καν.αντι να γραφω εξωπλησμους και τετοια θα ανεβασω φωτο με τι τρεχει το δικο μου ενειδρειο μιας και καποια πραγματα αλλαξαν απο την πρωτη παρουσιαση που εκανα.περα απο τα 3 βασικα που ανεφερα,ο καθενας εχει βρει και τον τροπο του να συντιρει ενα τετοιο ενυδρειο.ολα τα ενειδρεια δεν ειναι το ιδιο.αργοτερα θα αναφερω με ποιον τροπο κατελειξα να λειτουργω το δικο μου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
my reef 300!!!!! | kwstas arta | Reef | 18 | 10-01-11 21:14 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |