|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας και παλι καλη χρονια σε ολους. Μου προεκυψε ενα προβλημα στο ριο 180. η κοντρα που εχει στη μεσαη ξεκολλησε η σιλικονη απο την μια γωνια με αποτελεσμα το ενυδρειο να κανει κοιλια στην μεση 0,7 cm. Ειναι επικινδυνο? τι μπορω να κανω? βαζω και μια φωτογραφια για να δειτε πιο σημειο λεω.
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι μεσα στην εγγυηση?
ενας φιλος μου με ριο400 ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα και φωναξε ειδικο για να του βαλει κοντρα
|
|||
|
|||
![]()
ναι εχω εγγυηση το καλυπτει? ναι αυτο με την κοντρα το εχω διαβασει αλλα το ενυδρειο ειναι γεματο αυτη τη στιγμη.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν το καλυπτει
παρτους τηλ η πανε εκει που το πηρες και πες τους να το φτιαξουν. θα κατεβασεις την σταθμη του νερου αρκετα 40% και με ανοιχτο καπακι και χαμηλα το θερμαντικο σωμα για να μην εχεις μεγαλη εξατμηση. αλλα θελει καλο μαστορα να κανει τις πατεντες του.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
σημερα που ειχα περισσοτερο χρονο καθησα και μετρησα την κοιλια που κανει ειναι 0,4cm . απο το μαγαζι που το αγορασα πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι δεν το καλυπτει η εγγυηση. σημερα θα στειλω και e-mail στην juwel. αυτο που θα κανω ειναι να κοψω μια γυαλινη κοντρα πλατους 7 cm και να την βαλω κατω απο την πλαστικη που υπαρχει για σιγουρια. το μονο που προβλημα ειναι οτι πρεπει να αδειασω πανω απο το μισο νερο και μεσα εχω ψαρια, αρκετα φυτα...
Πως μπορω να μετρησω ακριβως το μηκος που θα χρειαστω για την κοντρα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο ετσι να το κανεις
απλα παρε οσο πιο ακριβεις μετρα. να ειναι στο χιλιοστο η διαφορα
|
|||
|
|||
![]()
Έχουν εγγύηση τα ενυδρεια της Rio? πόσο καιρο έχουν; Το δικο μου είναι Rio Jewel 100 λίτρων.
|
|
|||
|
|||
![]()
2 χρονια γραφει στο site της juwel
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα στο sae | gianniwpopi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 29-07-11 13:20 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | aggelospap | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 24-02-10 22:02 |
προβλημα | glefas | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 23-02-08 22:33 |
Προβλημα!!! | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-05-06 20:08 |
προβλημα | dim | Bettas | 8 | 31-03-06 00:02 |