|
![]() |
#1 |
αρχαριος! φυτεμενο η οχι?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας παιδια!
Περιμενω απο βδομαδα ενα 54 λιτρο ενυδρειο τελικα! Θελω να το φυτεψω(κυριως moss μ αρεσει πολυ και καμια ανουμπια) αλλα φοβαμαι μν μου πεσουν πολλα για πρωτο ενυδρειο... αν βαλω πρωτα τα ψαρια κ αργοτερα το φυτεψω υπαρχει προβλημα? η αν αποφασισω να το φυτεψω εξ αρχης θα ειναι δυσκολο? θα θελει πολυ προσοχη?το καθαρισμα ειναι πιο δυσκολο? |
|
Εμφανίσεις: 3541
|
|
||||
|
||||
![]()
πρωτα απο ολα καλο στρωσιμο .η moss και η anubies ειναι πολυ ευκολα βαλτα χωρις να τα φοβασαι καθολου πριν τα ψαρια η μετα οπως θες εσυ δεν σε περιοριζει κατι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σου προτεινα να κανεις το "στησιμο" που θελεις στο ενυδρειο σου πριν βαλεις ψαρακια, γιατι μετα θα φοβασαι να βαλεις πολυ χερι μεσα. Μη φοβασαι, καν' τα ανω κατω μεχρι να βρεις τι σου αρεσει και μετα αρχιζεις στρωσιμο και βαζεις ψαρακια με το καλο. Δεν προκειται να ενοχληθει κανενας
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειμαι τοσο σιγουρος πλεον για το ποσο αντεχουν οι ανουμπιες την αμμωνια.(βλ.το θεμα του lionor στα χρυσοψαρα).
αν θες να εισαι σιγουρος και να μην εχεις αγχος ουτε για τα ψαρια,ουτε για τα φυτα,πρωτα στρωσιμο κ μετα ολα τα αλλα.μονο την αμμο,χαλικι κλπ μεσα που θα βαλεις στο βυθο. |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειται πως θα κανω το στρωσιμο παιδια...
απο τη μερα π εγινα μελος εχω βγαλει τα ματια μου στην οθονη!! Εχω παραγγειλει και ολα τα απαραιτητα τεστ,κομπλε! Απλα ρωταω γιατι κατι εχει παρει το ματι μου για λιπασματα και υποστρωμα, δεν χρειαζεται κατι τετοιο?γιατι αν χρειαζεται πρεπει να το βαλω πριν απ ολα.. θελω να κανω moss carpet κυριως και κανα 2 φυτα π να μν θελουν προσοχη μη πεσω επιτοπου στα βαθεια! |
|
||||
|
||||
![]()
ολα καλα οπως τα περιγραφεις, μεχρι εκει που λες για το "moss carpet"
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαριος | nikos284 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 222 | 13-02-15 18:59 |
Αρχαριος | On_Klik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 09-10-09 13:34 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
αρχαριος φυτεμενο με δισκους | kanarini | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 12-01-08 08:24 |
Αρχαριος | s-vitzi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 16-01-07 23:44 |