|
|
||||
|
||||
![]()
Ενημερωνω τους γαριδοπληκτους σαν και εμενα,
![]() Δεν κανω διαφημιση, απλα εχω δει κατα καιρους καποιοι να ρωτανε για γαριδες εκτος των Amano και red cherry, οποτε απλα ενημερωνω.
|
||||
|
||||
![]()
Γείτονα καλησπέρα, χρώματα (έντονο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλησπερα γειτονισα, 1,80 και τα 2 ειδη, τα εχει στο ιδιο ενυδρειο, οι bee, δεν εχουν εντονα χρωματα, ξεθωριασμενα θα ελεγα, οι tiger ομως ειναι μια χαρα!
Τις ειδα βεβαια την επομενη που τις ειχαν φερει, οποτε μπορει να ηταν ακομα στρεσσαρισμενες.
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ.Θα το επισκευτώ αύριο αν είναι έτσι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να εισαι καλα, μην αφησεις ουτε μια!
![]() Αυτην την φραση προσπαθησα να την γραψω πολλες φορες, πληκτρολογουμε μαζι με το τρελλοκομειο! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οποίος δεν έχει σύστημα ψύξης για το καλοκαίρι μην κάνει καν την κίνηση να πάρει. Μου τα έλεγαν κ εμένα πέρισυ. Και μόλις το ενυδρείο έφτασε 25βαθμούς έχασα 50crs κ bee.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον για tiger λέω να πάρω που νομίζω είναι λίγο πιο ανθεκτικές και αντέχουν μέχρι 28 βαθμούς.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδάκι Black Tiger (;) | mastronik | Γαρίδες του γένους Caridina | 6 | 12-10-11 11:02 |
Επίθεση Tiger Barb σε Tiger Barb | Iann_is | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-03-08 10:55 |