|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γνωριζει κανεις πως μπορουμε να βρουμε την ημερομηνια ληξης των τροφων της Omega one;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω την first flake 28g. Απο κατω γραφει την ημερομηνια ληξης EXP042313. Δηλαδη 23-04-2013
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω 2 κουτια marine flakes ενα κουτι kelp flakes και ενα cichlid flakes και πουθενα δεν γραφει expiration date μονο εναν κωδικο με τρια νουμερα και ενα γραμμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για γραψε τα γραμματα. Επισης γραφει πουθενα κατι σε LOT? Μην κοιτας μονο σε καπακι και πατο, και στην ετικετα γυρω γυρω μπορει να το γραφει. Απο που τα πηρες....?
|
|
|||
|
|||
![]()
074f ,228g, 137e,029e
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπα δεν ειναι κατι απο αυτα. περιεργο. Απο που τα πηρες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιζει, τροφες που δεν φαινεται η ημερομηνια ληξης, να τις εχουν σβησει για να μη φαινεται οτι εληξαν.
|
||||
|
||||
![]()
Και δυστηχως βγαινει για πλακα. Γιαυτο ρωτησα απο που τα πηρε, χωρις να σημαινει οτι απαραιτητα εγινε αυτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιζει να αρχισω να ταϊζω με οτι βγαζει το μποστανι..........
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι δυο ειναι απο γνωστο καταστημα και οι αλλες 2 απο 2 διαφορετικους χομπιστες. Ολοι να ηταν συνενοημενοι? Κανεις αλλος δεν εχει το ιδιο θεμα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να ψωνισατε απο τον ιδιο.
Μια ομεγκα που εχω παντως, στον πατο εχει ημ. ληξης. EXP130313
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τοσο 13 που επεσε θα το θυμαμαι
![]() Θα στειλω mail στο ηλεκτρονικο καταστημα απο το οποιο τις αγορασα να δω τι θα μου πουνε... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
omega one protein Τροφη | Vangelis21 | Malawi | 14 | 01-05-12 17:55 |
τροφες!!! | thanasis76 | Δίσκοι | 6 | 02-02-10 15:21 |
Τροφες | alkis13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 16-06-09 15:12 |
Τροφες | Manolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 05-04-09 19:22 |
ΛΗΞΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 20-07-04 14:34 |