|
|
|||
|
|||
![]()
εχω στο ενυδρειο μου ενα ζευγαρι julidochromis transcriptus και 4-5 μικρα απο γεννα. το προβλημα ειναι οτι εδω και αρκετο καιρο γεμιζει το ενυδρειο αλγη! δηλαδη το καθαριζω και σε μια βδομαδα γινεται καταπρασινο και κυριως το χαλικι καλυπτεται απο κατι πρασιναδες τις οποιες τι και αν τις ρουφαω οσο μπορω στην αλλαγη νερου ξαναεμφανιζονται σε μια βδομαδα . σας δειχνω και φωτογραφια αν μπορεσετε να καταλαβεται κ πολλα.
https://www.dropbox.com/s/selsj0o0u5...%2055%2057.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
μετρησεις;
κανε μια αναλυτικοτερη παρουσιαση! ποσο καιρο "τρεχει" το ενυδρειο; watt;
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν φαινεται καθαρα,εχω την εντυπωση πως προκειτε για κυανοβακτηριο(bga algae).Kανε μια αναζητηση στο google να δεις τις φωτο για να διαπιστωσεις αν προκειτε για αυτη.
|
|||
|
|||
![]()
Kαθε ποτε κανεις αλλαγες και ποσο ειναι τα νιτρικα σου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για Κυανοβακτήριο το βλέπω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
bga algae ειδα κατι φωτογραφιες ιδιες με τη περιπτωση μου το ψιλιαστικα γιατι μου το ειπε και ο πετ σοπας . διαβασα μολις καποιες ενεργειες για να το καταπολεμησω συσκότιση για 3 μερες και αλλαγη νερου 50% στη 4η... προτεινεται κατι αλλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν πιασει αυτο κανε θεραπεια με ερυθρομικινη(κανε αναζητηση εδω στο φορουμ να δεις τον τροπο).Καποιος ανεφερε οτι το αντιμετπισε με οξυζενε καποια στιγμη αλλα εγω δεν το εχω δοκιμασει.Μπορεις να το δοκιμασεις να δεις να μας πεις και εμας
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οχι απλα συσκοτηση.Τυλιξε το ενυδρειο με μια κουβερτα γυρω γυρω.να μην μπαινει καθολου φως μεσα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Co2..χρειαζεται κατι αλλο? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-02-10 12:05 |
Δισκοι:Fin rot ή κατι αλλο?? | Nik25 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-01-09 16:44 |
maingano η κατι αλλο???? | chris7 | Malawi | 9 | 14-09-08 19:27 |
Film αλγη ή κατι αλλο ? | abrous | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 03-02-08 21:03 |
ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??? PLEASE HELP ME! | gordons | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-09-03 12:34 |