|
|
|||
|
|||
![]()
μεχρι και χτες ολα ηταν καλα, και ξαφνικα πριν λιγο βλεπω το αρσενικο μου κονβικτ και εχει κατι σαν θολκουρα στο δεξι του ματι. Δεν το εχω ξαναδει ουτε για λιγες ωρες οπως συμβαινει με αλλα ψαρια. Μπορει βεβαια να μην ειχε τυχει να το δω. Τι μπορει να ειναι και τι πρεπει να κανω?
120 λιτρα, μονο πετρες και χαλαζιακη αμμος μεσα. pH 8.0, μετρησεις καλες (0 νιτρωδη και αμμωνια και νιτρικα γυρω στα 20) μεσα υπαρχουν μονο οι δυο γονεις και τα νεογεννητα. φιλτρο που γυρναει 1000 λιτρα την ωρα. φωτισμος 4 ωρες την ημερα. Ταιζω με ocean nutrition cichlid vegie και χικαρι pelletes ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατ'αρχας αυτό φαίνεται για θηλυκό. Τί αλλα ψάρια εχεις μαζί του;
|
|||
|
|||
![]()
καταρχας απο ΠΟΥ φαινεται για θυληκο? αρσενικο ειναι βεβαια! και αν δεις γραφω τι ψαρια ειναι μεσα...
|
|
||||
|
||||
![]()
tsoum νομίζω οτι τα αρσενικά εχουν μακρύ πτερύγιο πίσω....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια αρσενικο ειναι. τα αρσενικα ειναι πολυ μεγαλυτερα (σχεδον διπλασια) απο τα θυληκα, εχουν αλλο χρωματισμο, εχουν καρουμπαλο στο κεφαλι κτλ.
Δεν ειναι εκει το θεμα μας ομως! τι κανουμε με το ματι γιατι εχω αγχωθει. απο το λιγο που το παρακολουθω τωρα φαινετα οτι ισως τον ενοχλει στο πως κολυμπαει |
|
||||
|
||||
![]()
απο την πολυ λιγη εμπειρια που εχω τα νιτρικα σου ειναι πολυ ψηλα για το ph δεν ξερω για αυτα τα ψαρια κατεβασε τα νιτρικα στα 10 με 5 για αυτο εχεισ πιαση απο οτι βλεπω καφε αλγη στο ενυδριο δεν ειναι κακο απο οτι θα ξερεισ η καφε αλγη.πιστευω απο αυτο θα εγινε ετσι το ματι του κατεβασε τα νιτρικα μιπωσ και καλυτερευση το ψαρι
|
||||
|
||||
![]()
εμάλλον βακτηριδιακή μόλυνση..ποιες ειναι οι μετρήσεις σου ,ποτε εκανες τελευταία φορα αλλαγη? θερμοκρασία? υπάρχει περίπτωση να το χτύπησε καποιο αλλο ψαρι ?? ενυδρειακό αλατι ή melafix ή pimafix εχεις?!!
δεν συμπληρώνεις τη φόρμα για τις ασθένειες που ειναι στην ανάλογη κατηγορία?! !! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα στο ματι | mmamatsis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 05-09-12 09:23 |
convict+convict white =? | papanikos | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 12 | 05-04-11 23:45 |
sos θολο ματι | aquahobby | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 68 | 20-12-10 16:15 |
Tο ματι της Ζεβρας | Raven | Σαλιγκάρια | 8 | 06-02-10 21:34 |
ματι XXL | αλεξανδρα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 09-10-09 21:28 |