![]() |
#1 |
οσκαρ η καρχαριακια
![]() Αξιολόγηση:
![]() τα οσκαρ και τα καρχαριακια (pangasius) τι λιτρα χρειαζοντε και εχετε αλλα ειδη καρχαριων να μου προτεινετε ?
α και οπιοσ εχει οσκαρ για πωληση ενδιαφερομαι αλλα οχι αμεσα! |
|
Εμφανίσεις: 12419
|
|
||||
|
||||
![]()
εδώ μερικά για το οσκαρ...http://www.seriouslyfish.com/species...cellatus/..για μένα το κατώτερο 300λιτρα για 1 ΖΕΥΓΑΡΙ οσκαρ..χωρίς τίποτα αλλο μεσα....οσο για τους παγκάσιους..μην κάνεις καν τον κόπο να ασχοληθείς....ψάξε και σε παλαιότερα θέματα στο φορουμ..υπάρχει πολύ υλικό κ για τα 2 που ζητας !
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα έλεγα να μη διαλέξεις τίποτα από τα δύο. Χρειάζονται πάρα πάρα πολλά λίτρα. Το παγκασιους μπορείς να το βρεις και σε κατεψυγμενα φιλετα στο super market της γειτονιάς σου.Το αναφέρω για να καταλάβεις το μέγεθος.
|
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουν παιδια αλλα ειδη απο καρχαριακα ?
ειναι βολικα για ενυδρειο? |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα παγκασιους: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=43958
Για τα οσκαρ εχει πολυ καλες πληροφοριες εδω: http://www.seriouslyfish.com/species...tus-ocellatus/ Θελουν πολλα λιτρα ομως ... φαντασου ενα ενηλικο "χρειαζεται" το ελαχιστο 400 λιτρα! Παρολα αυτα ειναι πανεμορφα!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω σκεφτομαι για ενα μονο οσκαρ (για 120 λιτρα ενυδρειο κανει?) αν δν κανει γινετε να μου προτεινετε ψαρια τα οποια να χωρανε σε ενυδρειο 120 λιτρων?(κατα προτημηση μη κοινωνικα )
επισης , τα οσκαρ με ποια ψαρια μπορουν να συμβιωσουν? |
|
||||
|
||||
![]()
Σου απάντησε ήδη..
Τι εννοείς μη κοινωνικά? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γινεται γυρο στα 50 εκατ. αλλα χρειαζεται, μεγαλο ενυδρειο και με αρκετο μηκος για να κανει βολτες.
|
||||
|
||||
![]()
ποια ειναι η ονομασια του silver gallacher? γιατι δεν μπορω να βρω πληροφοριες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαβάσε καλύτερα πρώτα όλα τα υπομνήματα..
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=43958 Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αν υπαρχει εστω και ενα μεγαλο δημοσιο ενυδρειο που μπορουν να πηγαινουν τετοια ψαρια ειναι σημαντικο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει απ'όσο ξέρω. Σε 120 λίτρα δε χωράνε ψάρια που μεγαλώνουν πολύ. Βάλε ένα μονομάχο να είναι άρχοντας!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βγαινει καποιος λοιπον και ψαχνει "καρχαριακια" οταν δε ξερει καν σε ποια ειδη εχουν αποδοθει αυτα τα ονοματα-"πιπεριες". και το χειροτερο...τα αγοραζει κιολας με συνοπτικες διαδικασιες. δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα..εσυ ρωτησες..αλλα αλλοι δε το κανουν..και απλα αυτο ειναι μια καθημερινη ιστορια που την εχουμε βαρεθει τοσες δεκαετιες πλεον. αν θελεις καρχαριακια στησε ενα τεραστιο θαλασσινο και βαλε κανα 2 μικροσωμα ειδη μεσα. εκει ειναι η "μαγκια". ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ακριβώς. Στην πραγματικότητα τα pangasius είναι γατόψαρα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν θα μπορέσεις να του προσφέρεις μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων θαλασσινού (τροπικού ή μεσογειακού, ανάλογα με τον καρχαρία) νερού, ναι τότε θα είναι μαγκιά.
|
|
|||
|
|||
![]()
φίλε μου στα 120 λίτρα τα ξεχνάς τα ψάρια που πρότεινες,. Γενικός κανόνας όταν μιλάμε για oscar θέλουμε τουλάχιστον 600+ λίτρα όσο για το άλλο , δε μπαίνει σε ενυδρεία κακός το πουλάνε τα pet. αλλά επειδή σε απογοητεύσαμε και έχω μάλλον καταλάβει τι σου αρέσει, μπορείς να βάλεις πιράνχας ( της οικογένειας Serrasalmus, δε θυμάμαι ακριβώς την ονομασία του) ,που φτάνουν σε μέγεθος 10 με 15 cm και μπαίνουν μόνα τους.black water , ξύλα και επιπλέοντα φυτά είναι το στήσιμο του ενυδρείου. το μόνο κακό είναι η τσιμπημένη τους τιμή ( πάνω από 100 ευρώ) και ότι πρέπει να γίνει παραγγελία από το εξωτερικό. κατά καιρούς φέρνουν κάποια μαγαζιά ή μπορείς να βρεις από αγγελίες (θέλει ψάξιμο) . καλή συνέχεια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν το ενυδρειο σου ειναι 120 λιτρα, πρεπει να κοιταξεις στην αναλογη κατηγορια ψαριων και να βρεις τι σου αρεσουν..
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ετοιμάσει 120 lt για μονομάχο και θα μπει στις επόμενες μέρες..
|
|
||||
|
||||
![]()
οποτε για ψαρια αποκλυω οσκαρ η καρχαριακια τα πιρνχακια κανουν ? (ποσα μπορω να βαλω σε 120 λιτρα και πια ειδη μπορω)η τιμη τους? αν δεν γινετε βαλω ουτε πιρανχας τοτε παω για κοινωνικο....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
σου έχω απαντήσει πιο πάνω
|
|
||||
|
||||
![]()
για τα πιράνχας ειπανε αλλοι..υπάρχει ενα που μπαίνει σε λίγα λίτρα ,αλλα μονο 1 ψαρι....προσωπικά δεν θα το έβαζα
------------------------- Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 20-09-12 στις 14:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
προσφατα ειδα αυτα τα μαχαιροψαρα !!!! τι λετε για αυτα ?
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν βλεπεις καποιο ψαρι που σου αρεσει, πατα το ονομα του στο γουγλη, και διπλα γραφε max size...
![]() ![]() οτι βλεπεις πανω απο 10-15 εκατ. δεν κανει για το ενυδρειο σου!!!!
|
||||
|
||||
![]()
εχεις σκεφτεί ΤΙ ακριβώς ΨΑΧΝΕΙΣ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μιλαω για ενυδρειο μηκους 1,2μ που μπορει ευκολα να εχει καποιος |
|
||||
|
||||
![]()
Το μαχαιρόψαρο πόσο γίνεται είδες;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καρχαριακια help... | GiannisS13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 23-04-12 15:10 |
μεγαλο οσκαρ+μικρο οσκαρ=κολατσιο?? | DIMITRIUS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 25-08-11 14:54 |
καρχαριακια στα 800λ | @1926 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 29-06-11 17:50 |
Καρχαριακια με??? | Grigoris13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 02-11-10 04:03 |
60 λιτρα για καρχαριακια | giannio1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 18-05-08 04:08 |