|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να το επιδιώξω; Ρωτώ επειδή έχω τη δυνατότητα να το μαζεύω καθαρό και εύκολα.
Το σκέφτομαι για να έχω πιο μαλακό νερό χωρίς να μπω στη διαδικασία και κυρίως τα έξοδα αγοράς Α/Ο... Περιμένω τα σχόλια σας.
|
||||
|
||||
![]()
Aν ησουν εκτος Αθηνας θα στο συνιστούσα...
Αλλα στην Αθηνα μαζι με την βροχη περνεις και τους ρυπους που κατεβαζει η βροχη.
|
||||
|
||||
![]()
εκτος απτο θεμα της "χημειας" του θα πρεπει σιγουρα να φιλτραρεται,σιγουρα με ανθρακα και οτι αλλο,θες αρκετο για εβδομαδιαιες αλλαγες και εκτακτα περιστατικα.δε νομιζω οτι βολευει...
θα περιμενω κιεγω ν'ακουσω γνωμες ομως. ασχετο-ανυπομονω να ξαναφυγω να παω να μετρησω το νερο της βρυσης... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ησουν σε κανενα χωριο πανω στον ολυμπο θα σου ελεγα ναι..σ τις πολεις υπαρχει επικινδυνοτητα λογω μολυνσης και συν τοις αλλοις δεναξιζει τον κοπο
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα προσωπικά, μόνο η εικόνα των αυτοκινήτων μετά απο βροχή, είναι ικανή να με αποτρέψει να κάνω κάτι τέτοιο....
|
||||
|
||||
![]()
Για ποιο λογο θελεις βροχινο? Οικονομια?
Με ποιο τροπο συλλογης? Χωρος αποθηκευσης? Σε τι ψαρια θελεις να το βαλεις?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ψαράκια θα είναι 4 bronze cory και 5 danio zebra.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγές νερού | mac32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 19-04-11 23:32 |
Ποιότητα νερού - αλλαγές νερού | gianelos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-10 23:01 |
Αλλαγές Νερού. | caverman | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 07-06-06 00:54 |
Αλλαγές νερού | Liolios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 28-12-05 23:42 |
Αλλαγές νερού | Cristos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 15-12-04 13:03 |