|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μιας και θα φυγω για 2 εβδομαδες και δεν θα εχω κανεναν να μου τα ταισει, θα ηθελα να ρωτησω τι ακριβως γινεται με τις τροφες διαρκειας. Σε τι μορφη ειναι, πως τις ταιζεις? τι διαφορα εχουν απο τις κανονικες, και γενικα οτι πληροφορια μπορειτε να μου δωσετε
ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι σε μορφη στικς( εχει η tetra) και διαλυονται σιγα-σιγα στο νερο.Ριχνεις συμφωνα με τις οδηγιες(υπ' οψη ειναι για ταισμα μια εβδομαδας).
|
|||
|
|||
![]()
ξερω οτι υπαρχουν και για δυο εβδομαδες παντως. οταν λες διαλυονται σιγα σιγα? που τις βαζεις? πως τις βαζεις? δηλαδη τα ψαρια τρεφονται μεσω του νερου? δεν τρωνε στερεα τροφη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλά το βάζεις μέσα στο ενυδρειο και αρχίζει και διαλύεται σιγά σιγά δίνοντας τροφή . Για παράδειγμα εμένα στην αρχή μου έβγαλε flakes και αργότερα καθώς περνούσαν οι μέρες σπιρουλινα . Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο ΑΛΛΑ πρέπει να διαβάσεις τις οδηγίες που σου δίνει !!!!
|
|||
|
|||
![]()
xm καταλαβα, ελπιζω να βρω να κανουν και για τις λαμπιντο και για τα χρυοψαρα. αν ξερει κανεις κι αλλες λεπτομερειες ας μας πει
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2 σοβαρες αποριες τροφες και φωτισμος | panosg7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 15-11-11 21:19 |
τροφες!!! | thanasis76 | Δίσκοι | 6 | 02-02-10 15:21 |
Τροφες | Manolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 05-04-09 19:22 |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |