|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ηρθε ακομα η ωρα για την παρουσιαση το ανεβαζω για να μου πειτε τα σχολια σας και λαθη που συνανταται!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ομορφο και με εξαιρετικες προοπτικες...
Ειναι φρεσκο ακομα,δεν σου κανω καποια παρατηρηση,θα βρεις τα κουμπια του με τα κλαδεματα και χαζευοντας το...
|
||||
|
||||
![]()
Απο τωρα εχω ανακαλιψει ενα βασικο λαθος!
Πολυ κακκινα φυτα και εμενα μου χτηπαει στο ματι! Μαλλον θα φυγει η myriophyllum Matogrossense Red που ειναι στο κεντρο του ενυδρειου! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πράγματι πιο ωραίο θα είναι με την rotala μόνη της . Ωραίο θα ήτανε και ένα χαλάκι από moss .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πληροφοριακα ο φωτισμος του ενυδρειου ειναι 2x11watt λαμπες. Υπωστρωμα φενετε αλλωστε Seachem Flourite και απο λιπανση η σειρα τις seachem! Απο co2 εχω ενα συστημα τις denerle bio60 αλλα λειτουργει 3 μερες τωρα και co2 δεν εχει βγαλει οποτε η θα συνεχισω με diy co2 ή με exel! |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον!!
Εχθες αγοραστικε μπουκαλα co2 και την Δευτερα περιμενω τον stc! Μου λιπουν ακομα αρκετα πραγματακια αλλα οταν συμπληρωθουνε ολα παμε για ενα σωστο aquascaping που ισως του χρονου σταλθει σε καποιον διαγωνισμο! Θα ηθελα την βοηθεια σας για να μην αγορασζω τσαμπα πραγματα! Εχθες πειρα την μπουκαλα αλλα δεν εχει ουτε ηλεκτρομαγνιτικη ουτε μανομετρα. Εχω αρχισει να ψαχνω καθως επησεις και ph controller! Χρειαζονται ολα ετσι ή μπορω προς το παρον να παρακαμψω κα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dream Waters C/R | Dream Waters | Φίλτρανση | 0 | 04-12-09 22:01 |
my dream tanks | inser | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-04 14:39 |