|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια κατασκευή για εξωτερικό χώρο και σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω κόντρα πλακέ θαλάσσης για να είναι αδιάβροχο. Ξέρει κανεις αν τα μεγάλα καταστήματα με σχετικά είδη (Praktiker, Leroy Merlin κλπ) έχουν, σε τι μεγέθη βγαίνουν (πάχος, μέγεθος φύλλου) και αν προσφέρουν τη δυνατότητα κοπής σε συγκεκριμένα μεγέθη; Αν έχετε και πρόσφατη εμπειρία από τιμές θα βοηθούσε επίσης
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο τιμες δεν θυμαμαι αλλα στα πρακτικερ εχει και στο κοβουνε στο μεγεθος που θελεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χριαζετε να παρεις απο αυτα τα μαγαζια,παρε απο μια μεγαλι αποθικι ξιλιας τις περιοχις σου.Το καλο κοντρα πλακε εχει 70 75 ευρ το φιλο εχει και με 35 40 δεν ειναι καλο ομος.
εχει και τσινεντο σανιδες με τα λεφτα αυτα και θα ειναι καλιτερα για εξω. ![]() Δεν ειναι αδιαβροχο θελει βαψιμο καθε χρονο....... |
|
||||
|
||||
![]()
To Leroy Merlin δεν ξερω τι εχει, αλλα σχετικα με το Praktiker οταν εφτιαξα τις καμπινες για τα ηχεια μου ειχα μελετησει λιγο το θεμα και η ποιοτητα του κοντρα πλακε θαλασσης που εχει ειναι πολυ χαμηλη σε σχεση με αυτα που θα βρεις σε αποθηκες ξυλιας.
Το μονο θεμα εκει ειναι πως πρεπει να αγορασεις το φυλο ολοκληρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Για τι κατασκευη μιλαμε???
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αυτό που θέλω να φτιάξω (εμπνευσμένος από εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...64&postcount=4) είναι μία τεχνητή φωλιά για κουκουβάγιες (κάτι τέτοιο http://www.hoeraptors.com/page25.htm)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To praktiker εχει διάφορες ποιότητες και μάρκες!Εγώ την τελευταία φορά είχα πα΄ρει της shelman και ήτνα super!!Βέβαια ίσως(το πιθανότερο) σε αποθήκη να βείς καλύτεη τιμή!
|
||||
|
||||
![]()
practiker εχει, και στο κόβουν στις διαστασεις που θέλεις..
4mm περιπου 10 ευρώ το τετραγωνικό 8mm περιπου 15 20mm 25-30 ευρω (δε θυμαμαι ακριβως)
|
|