|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια μου φαινεται οτι μια λαμπιντο μου εβγαλε προγουλι! Τι παιζει;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
λογικα θα εχει τα αυγα της στο στομα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου φιλε μου,
Μου περασε απο το μυαλο αλλα... Αφενος ειναι σχετικα μικρο και το περιμενα μεγαλυτερο και αφετρου δεν κρυβεται οπως εχω διαβασει οτι κανουν; Ας μας πει και κανας που ειχε γεννα! ------------------------- Ας υποθεσουμε οτι ειναι αν και θα ηθελα καποιον να μας πει σιγουρα, τι πρεπει να ξερω και να προσεξω/κανω; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis21 : 10-07-12 στις 15:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το θηλυκό σου έχει αυγά ή μικρά στο στόμα της.Μία θηλυκιά που έχω είναι μικρή σε μέγεθος αλλά έχει τρεις επιτυχιμένες γέννες στο ενεργητικό της.Δεν πολυκρύβεται παρά κάθεται παράμερα όπως κάνει και η δικιά σου στη φωτογραφία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι πρώταρα η θηλυκια μπορει να μην τα κρατήσει , αλλα τώρα που ξεκίνησαν οι γεννες δεν σταματάνε ! Τα μικρα παραμένουν το στόμα της θηλυκιας γύρω στις 20 μέρες όπου και τα προστατεύει . Επισης απο προσωπικη εμπειρια μπορω να πω πως η μπουκωμενη δεν ειναι τοσο κινητικη οσο τα υπολοιπα ψαρια και προτιμει να κρυβεται.Κατα την διάρκεια του μπουκωματος δεν τρώει το ψαρι . ¶μα έχεις πολλές πετρες στο ενυδρειο και κρυψωνες θα επιβιώσουν πολλα μικρα τα οποία θα τα δεις να ξεμιτιζουν ! Ελπίζω να βοήθησα
|
|||
|
|||
![]()
Βοηθατε πολυ παιδια ευχαριστω. Ποσο συχνα λετε να εχουμε τετοια; Εχω 2 αρσενικες και 5 θυληκες εκει μεσα. Πρεπει να κανω κατι η να προσεξω κατι τωρα; Ας πουμε τις αλλαγες μου, φωτισμος, να μην την στρεσαρω κτλ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|